ΠΑΟΚ: Ταξίδια στην Ευρώπη με εντολή Μίχελ

ΠΑΟΚ: Ταξίδια στην Ευρώπη με εντολή Μίχελ

ΠΑΟΚ: Ταξίδια στην Ευρώπη με εντολή Μίχελ

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ, εδώ και περίπου ένα μήνα, έχει αναλάβει και «τρέχει» το «χτίσιμο» της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Λειτουργώντας, ουσιαστικά, ως αθλητικός διευθυντής, ελλείψει άλλου, ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, έχοντας εντοπίσει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του «Δικεφάλου».

Μέσα στο Σαββατοκύριακο σκάουτερ του ΠΑΟΚ θα βρεθούν σε Ισπανία και σε Γαλλία με συγκεκριμένη αποστολή, συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που έχουν εντοπιστεί και είναι στη λίστα των υπό μεταγραφή παικτών ενόψει της νέας χρονιάς.

Στην Ισπανία οι σκάουτερ από τη Θεσσαλονίκη θα δουν παιχνίδια της Primera Division (Χετάφε – Έιμπαρ, Ρεάλ Σοσιεδάδ - Λας Πάλμας) και έναν αγώνα της Secunda Division.

Στη Γαλλία αναμένεται να ταξιδέψει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κωστίκος, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα ταξίδια σε χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης.

Παράλληλα, υπάρχουν ποδοσφαιριστές και από την Ελλάδα, τα ονόματα των οποίων είναι στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που αναζητούν και βλέπουν περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στη Superleague και στη Football League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα