Αρχή με τις σουίτες στην ανακαίνιση της Λεωφόρου!

Αρχή με τις σουίτες στην ανακαίνιση της Λεωφόρου!

Νίκος Αθανασίου
Αρχή με τις σουίτες στην ανακαίνιση της Λεωφόρου!

bet365

Η νέα μορφή της Λεωφόρου θα ξεκινήσει να παίρνει σάρκα και οστά από τον Μαϊο με την κατασκευή 14 σουιτών στο κέντρο του γηπέδου! Τι περιλαμβάνει το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Το τέλος της σεζόν θα σημάνει την έναρξη των εργασιών για τα έργα στην Λεωφόρο, τα οποία θα αναβαθμίσουν την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού. Τον ερχόμενο Μαϊο, λοιπόν, μπαίνει σε εφαρμογή ο πρώτος κύκλος των εργασιών που θα γίνουν αποκλειστικά με κεφάλαια της ΠΑΕ. Αυτός περιλαμβάνει για αρχή την κατασκευή 14 σουιτών κατά μήκος της κερκίδας που βρίσκεται επί της Αλέξανδρας, βελτιώσεις στα αποδυτήρια και στα καθίσματα.

Από κει και πέρα μόλις θα εκδοθεί η απαιτούμενη άδεια από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, ο Παναθηναϊκός θα βάλει μπροστά για την επιπλέον κερκίδα 2.000 θέσεων πάνω από την κεντρική κερκίδα της οδού Τσόχα. Στόχος των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να έχουν ολοκληρωθεί αυτές οι εργασίες πριν τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου.

'Οσον αφορά τον δεύτερο κύκλο, αυτός έχει να κάνει με τους τέσσερις «πύργους» στα κόρνερ, το «μπαλκόνι» πάνω από τις θύρες 6-7 και την εξέδρα 2.500 θέσεων πάνω από τις κεντρικές θύρες επί της Αλεξάνδρας. Το... κερασάκι στην τούρτα θα είναι το φωτεινό πλέγμα, με το οποίο θα «ντυθεί» ο... ναός του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα