Η Στουρμ ξεκίνησε επαφές για αγορά Αυλωνίτη!

Η Στουρμ ξεκίνησε επαφές για αγορά Αυλωνίτη!

Δημήτρης Τομαράς
Η Στουρμ ξεκίνησε επαφές για αγορά Αυλωνίτη!

bet365

Η Στουρμ Γκρατς άρχισε από τον Μάρτιο κιόλας συζητήσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού για την αγορά του Τάσου Αυλωνίτη. Θετικός για εξωτερικό ο παίκτης.

Ο Αυλωνίτης είχε γνωστοποιήσει εδώ και καιρό με την συνέντευξή του στο Gazzetta.gr την πρόθεσή του να προσπαθήσει να μείνει στο εξωτερικό. Ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει στην Στουρμ εφόσον τα βρει με τον Ολυμπιακό. Και φυσικά παραμένει θετικός σε μία τέτοια προοπτική.

Οι Αυστριακοί από τον Μάρτιο κιόλας άρχισαν τις συζητήσεις με την πλευρά των Πειραιωτών για την αγορά του Έλληνα στόπερ, με τις άκρως θετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Αυστρίας. Στο Λιμάνι δεν έχουν απαντήσει ακόμα στην... κρούση της Στουρμ. Η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί με στόχο να ξεκαθαριστεί το ύψος των αξιώσεων των πρωταθλητών Ελλάδας και εάν μπορεί να τις ικανοποιήσει η Στουρμ. Αλλιώς να βρεθεί μία άλλη... φόρμουλα παραμονής του στην Στουρμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα