Μέσα ο Τσαμπούρης, μετράει αντίστροφα ο Βαλιός

Νίκος Τσιώκος
Μέσα ο Τσαμπούρης, μετράει αντίστροφα ο Βαλιός

bet365

Ο Τσαμπούρης έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση της Καλλονής, ενώ ο Βαλιός μετράει αντίστροφα για να επανέλθει στη δράση, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Με τα γνωστά προβλήματα, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλονής για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε τους Ελλακόπουλο, Χιντασέλι να είναι και πάλι εκτός, με τον τεχνικό του συλλόγου της Μυτιλήνης να μην τους υπολογίζει για το ματς της Κυριακής (20/3), όπως και τον τιμωρημένο Αναστασιάδη.

Αντίθετα, έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Τσαμπούρη, ο οποίος έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση, ενώ ο Βαλιός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στη δράση. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης σε τέσσερις σταθμούς και δίτερμα με στηρίγματα στα 2/3 του γηπέδου.

Έτσι, η προετοιμασία της ΑΕΛΚ ενόψει του αγώνα με τον «Δικέφαλο» του Βορρά θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (19/3), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στην Καλλονή ήδη έχουν στρέψει την προσοχή τους στη νέα σεζόν, καθώς απομένει να γίνει και μαθηματικός ο υποβιβασμός στη Football League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα