«Και ο Ολυμπιακός για Μπακασέτα»

Gazzetta team
«Και ο Ολυμπιακός για Μπακασέτα»

bet365

Δημοσίευμα, που επιβεβαιώνει το προ ημερών ρεπορτάζ του Gazzetta.gr, θέλει και τον Ολυμπιακό να έχει στη λίστα του τον Μπακασέτα, για τον οποίο σκοπεύει να κάνει κίνηση του ερχόμενο καλοκαίρι.

Η εξαιρετική σεζόν που διανύει ο Τάσος Μπακασέτας δεν έχει περάσει απαρατήρητη και στον Ολυμπιακό. Kάτι για το οποίο από την περασμένη Κυριακή σας είχε ενημερώσει το Gazzetta.

Αυτή την φορά ήταν σειρά της «Live Sport», να αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στο στόχαστρό τους τον άσο του Πανιώνιου, έχοντας σκοπό το καλοκαίρι να κινηθούν για την απόκτησή τους.

Ήδη ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν εκδηλώσει κατά καιρούς το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, αλλά πλέον φαίνεται ότι αποκτούν έναν ισχυρό αντίπαλο για το κυνήγι της απόκτησης του «Μπάκα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα