Ολυμπιακός: «Πράσινο φως» για Μπέρτο, στη λίστα κι ο Μπαταλίνι

Ολυμπιακός: «Πράσινο φως» για Μπέρτο, στη λίστα κι ο Μπαταλίνι

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Πράσινο φως» για Μπέρτο, στη λίστα κι ο Μπαταλίνι

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα, εξετάζονται από το τμήμα σκάουτ του Ολυμπιακού οι περιπτώσεις των Μπέρτου και Μπαταλίνι.

Ο 26χρονος παίζει δανεικός στην Skoda Ξάνθη, αλλά το καλοκαίρι θα επιστρέψει στο Λιμάνι, μιας και σύμφωνα με το «Γαύρο» το τμήμα σκάουτ της ομάδας έχει μείνει ικανοποιημένο από την παρουσία του στην Ακριτική ομάδα (20 συμμετοχές στα 26 ματς).

Βέβαια, το τι θα γίνει με τον εν λόγω παίκτη θα εξαρτηθεί και από την έκβαση των περιπτώσεων Σαλίνο-Ομάρ. Ο Βραζιλιάνος περιμένει να ανανεώσει κατόπιν εισήγησης του Μάρκο Σίλβα, ενώ ο Νορβηγός λογικά θα φέρει κάποια πρόταση. Το χειμώνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτετν ενδιαφέρθηκε γι αυτόν, ενώ είχε γίνει πρόταση το καλοκαίρι και από την Μπενφίκα.

Πάντως, η «Goal» αναφέρει ότι εξετάζεται κι η περίπτωση του 19χρονου δεξιού οπισθοφύλακα της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Νταμιάν Μπαταλίνι.

Ο παίκτης είναι στη λίστα του Λουτσιάνο Γκαλέτι, που μετά τον Μας φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει ακόμη μία περίπτωση για τα άκρα της άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα