Εκτίουν με Λεβαδειακό οι Γουάλας, Λισγάρας

Νίκος Τσιώκος
Εκτίουν με Λεβαδειακό οι Γουάλας, Λισγάρας

bet365

Στο προσεχές ματς με τον Λεβαδειακό θα εκτίσουν την ποινή τους λόγω καρτών οι Γουάλας και Λισγάρας. Μέσα ο Καπετάνος.

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσαν οι Φερνάντο Γουάλας και Χρήστος Λισγάρας, με αυτές που δέχτηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους σ' ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, με τον Ρουμάνο να αποφασίζει ότι για αμφότερους αυτό θα είναι το προσεχές με τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια για την 27η αγωνιστική.

Όσον αφορά την προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει αυτού, συνεχίστηκε με μία προπόνηση την Τρίτη (15/3). Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά σε συγκεκριμένους τομείς της άμυνας και της επίθεσης, με τον Παντελή Καπετάνο να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και να είναι εκ νέου στη διάθεση του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, με την ολοκλήρωση της προπόνησης αντιπροσωπεία της ΠΑΕ επισκέφθηκε το 6ο Γυμνάσιο της πόλης. Παρόντες ήταν εκεί οι Μανώλης Μπέρτος, Γουάλας, Λισγάρας και Μανώλης Δεμένικος, που συνοδεύονταν από τον τιμ μάνατζερ, Γιώργο Κασναφέρη, και το μέλος του τεχνικού τιμ, Γιώργο Τσονάκα.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστείς απάνητσαν στις ερωτήσεις των μαθητών, υπέγραψαν αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφία μαζί τους, ενώ έγινε κλήρωση για προσκλήσεις του αγώνα με τους Βοιωτούς και φανέλες της Σκόντα. Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων της εν λόγω αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, το Σάββατο 19/03/2016 και ώρα 15.00, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής :

Α) Μέσω internet (Viva.gr)

Β) Από τα καταστήματα PUBLIC

Γ) Από τα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:

Από Τρίτη 15/03/2016 έως Παρασκευή 18/03/2016 από τις 10.00 – 18.00 &

Το Σάββατο 19/03/2016 από τις 10.00 – 13.00

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για:

τη ΘΥΡΑ Α, τιμή εισιτηρίου 12 €

παιδικό εισιτήριο 5 €

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα