Εκτός και ο Τσαμπούρης στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Εκτός και ο Τσαμπούρης στην Καλλονή

bet365

Εκτός της σημερινής προπόνησης της Καλλονής έμεινε και ο Τσαμπούρης για προληπτικούς λόγους. Ατομικό οι Βαλιός, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος.

Την προετοιμασία της για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ξεκίνησε την Τρίτη (15/3) η Καλλονή. Στην ομάδα της Μυτιλήνης κοιτάνε, ήδη, την επόμενη σεζόν, αφού ο υποβιβασμός είναι... σχεδόν οριστικός.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα με πάσινγκ γκέιμ, αγωνιστικά τετράγωνα με τρεις ομάδες και δίτερμα με ασκήσεις τακτικής, με τον Νίκο Καραγεωργίου να μετράει τέσσερις απουσίες. Οι Βαλιός, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος ακολούθησαν ατομικό, όπως έπραξε και ο Σάββας Τσαμπούρης, αλλά για προληπτικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του συλλόγου της Μυτιλήνης δεν υπολογίζει και στον Ανέστη Αναστασιάδη, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 27ης αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα