ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Ροντρίγκες, ακολουθεί ο Ζάιρο

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Ροντρίγκες, ακολουθεί ο Ζάιρο

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Ροντρίγκες, ακολουθεί ο Ζάιρο

bet365

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς αρχίζουν να μπαίνουν οι Ροντρίγκες και Ζάιρο καθώς σήμερα ο πρώτος ακολούθησε το μεγαλύτερος μέρος της προπόνησης, ενώ ο δεύτερος μπήκε σε ρυθμούς μερικής επανένταξης.

Στην προπόνηση της Τρίτης (15/3) που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας το πρόγραμμα ήταν υψηλής έντασης. Περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, μίνι δίτερμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ο Γκάρι Ροντρίγκες ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, ενώ σε ρυθμούς μερικής επανένταξης γυμνάστηκε κι ο Ζάιρο . Οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν τις επόμενες μέρες σε ισοκινητικό τεστ δύναμης προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι σε απολύτως έτοιμοι να επιστρέψουν σε πρόγραμμα πλήρους έντασης.

Ο Μιγκέλ Βίτορ λόγω επιβάρυνσης στους προσαγωγούς ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί την Τετάρτη (16/3). Ο Γιάννης Σκόνδρας γυμνάστηκε μόνος του λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί κι ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε μέρος του προπόνησης των τερματοφυλάκων και συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Γκόικο Τσίμιροτ , Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Δημήτρης Χατζηισαΐας συνέχισαν αποθεραπεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα