ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Ροντρίγκες, ακολουθεί ο Ζάιρο

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Ροντρίγκες, ακολουθεί ο Ζάιρο

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Ροντρίγκες, ακολουθεί ο Ζάιρο

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς αρχίζουν να μπαίνουν οι Ροντρίγκες και Ζάιρο καθώς σήμερα ο πρώτος ακολούθησε το μεγαλύτερος μέρος της προπόνησης, ενώ ο δεύτερος μπήκε σε ρυθμούς μερικής επανένταξης. 

Στην προπόνηση της Τρίτης (15/3) που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας το πρόγραμμα ήταν υψηλής έντασης. Περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, μίνι δίτερμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ο Γκάρι Ροντρίγκες ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, ενώ σε ρυθμούς μερικής επανένταξης γυμνάστηκε κι ο Ζάιρο . Οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν τις επόμενες μέρες σε ισοκινητικό τεστ δύναμης προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι σε απολύτως έτοιμοι να επιστρέψουν σε πρόγραμμα πλήρους έντασης.

Ο Μιγκέλ Βίτορ λόγω επιβάρυνσης στους προσαγωγούς ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί την Τετάρτη (16/3). Ο  Γιάννης Σκόνδρας γυμνάστηκε μόνος του λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί κι ο  Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε μέρος του προπόνησης των τερματοφυλάκων και συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Γκόικο Τσίμιροτ , Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Δημήτρης Χατζηισαΐας συνέχισαν αποθεραπεία. 

Best of internet