Ρομπέρτο: «Θα μου άρεσε να ήμουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης»

Gazzetta team
Ρομπέρτο: «Θα μου άρεσε να ήμουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης»

bet365

Ο Ρομπέρτο θυμήθηκε τις μέρες που πέρασε στην Ατλέτικο ενώ δεν διστάζει να πει ότι θα ήθελε να αποτελεί μέλος της ομάδας του Σιμεόνε.

Η ιστοσελίδα «Goal» δημοίευσε το υπόλοιπο από τη συνέντευξη που είχε πάρει στον Ρομπέρτο.

Ο Iσπανός τερματοφύλακας είχε μιλήσει για το ότι ίσως είναι ώρα να κλείσει ο κύκλος του στον Ολυμπιακό. Μετά ακολούθησε ένα διευκρινιστικό του σχόλιο στο facebook και τώρα έρχεται η δήλωσή του ότι θα του άρεσε να είναι στην Ατλέτικο.

Αφού θυμήθηκε τις μέρες που έπαιζε στην Ατλέτικο Μαδρίτης λέγοντας:

«Θυμάμαι τις εποχές που αντιμετωπίζαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα και ξέραμε ότι θα χάναμε. Αυτό που σκεφτόμασταν ήταν να μη χάσουμε με πολλά γκολ. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά. Η Ατλέτικο έχει γίνει μια ομάδα να τη φοβάσαι και όχι μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το κατάφεραν με το να γίνουν η καλύτερη ομάδα στην άμυνα και με το να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Με αυτά τα δύο αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει τα πάντα» συνέχισε, για τον Σιμεόνε και το αν θα ήθελε να είναι μέλος αυτής της ομάδας:

«Ο Σιμεόνε ήρθε όταν εγώ έφυγα από την Ατλέτικο. Ήταν αυτός που άλλαξε την Ατλέτικο και αυτή ξεκίνησε να κερδίζει τίτλους. Θα μου άρεσε πραγματικά να βρισκόμουν σε αυτή την ομάδα, κυρίως για τον σεβασμό που λαμβάνουν. Όταν ήμουν εκεί ο σύλλογος περνούσε αρκετές δύσκολες στιγμές, αλλαγές προπονητών και σεζόν με όχι πολύ καλά αποτελέσματα. Αισθάνομαι όμως περήφανος που έπαιξα εκεί».

Από το σχολιασμό του δεν έλειψε κι η εκτίμησή του για το ματς της Ατλέτικο με την Αϊντχόφεν:

«Κανένας αγώνας νοκ-άουτ δεν είναι εύκολος στο Champions League. Η ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι αφήνει ανοικτές όλες τις πιθανότητες. Νομίζω πως η Ατλέτικο είναι καλύτερη, κάτι που αποδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς την πίεση που σου δίνει ο ρόλος του φαβορί. Είναι περισσότερο μειονέκτημα παρά πλεονέκτημα, αλλά νομίζω πως η Ατλέτικο θα προκριθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα