Αν φύγει, θέλει πάλι Πρέμιερ ο Τουρέ

Αν φύγει, θέλει πάλι Πρέμιερ ο Τουρέ

Κώστας Ζάλιαρης
Αν φύγει, θέλει πάλι Πρέμιερ ο Τουρέ

bet365

Ακόμα κι αν το φετινό καλοκαίρι τον οδηγήσει τελικά στην έξοδο από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Γιάγια Τουρέ έχει την επιθυμία να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ...

Ο Ιβοριανός χαφ, κλείνει τα 33 του χρόνια τον Μάιο και με την αλλαγή προπονητή στους «πολίτες», ίσως να... αναγκαστεί να ξεκινήσει κάτι καινούριο στην καριέρα του.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν τον χρειαζόταν στη Μπαρτσελόνα και ίσως να κρίνει πως δεν τον χρειάζεται ούτε στη Σίτι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, πράγμα που θα οδηγήσει τον παίκτη στην πόρτα της εξόδου, έναν χρόνο προτού λήξει το συμβόλαιό του.

Θα καταφέρει να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή της Premier League η Μάντσεστερ Σίτι; Σε απόδοση 13.00 στην Novibet να κατακτήσουν το πρωτάθλημα οι «Πολίτες».

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τη «Daily Mirror», ο Γιάγια Τουρέ θα ψαχτεί για την παραμονή του στην Πρέμιερ Λιγκ δίχως να έχει πρόβλημα για να παίξει σε ανταγωνιστική ομάδα της Σίτι, αφού θα βάλει το καλό της οικογένειάς του πάνω απ' όλα, γνωρίζοντας πως τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι απόλυτα ευχαριστημένα στην Αγγλία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα