Θεοδωρίδης: «Στον Ολυμπιακός είμαστε ενωμένοι όσο ποτέ»

Θεοδωρίδης: «Στον Ολυμπιακός είμαστε ενωμένοι όσο ποτέ»

Θεοδωρίδης: «Στον Ολυμπιακός είμαστε ενωμένοι όσο ποτέ»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε ιδιαίτερη μνεία στην άψογη συμπεριφορά του κόσμου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε οι «ερυθρόλευκη» οικογένεια είναι πιο ενωμένη από ποτέ.

«Υποκλίνομαι στον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν απάντησε σε κανένα σημείο του αγώνα στις προκλήσεις που δέχθηκαν και συγκράτησαν το θυμό τους για όσα διαβάζουν στο πλαίσιο της προσπάθειας σπίλωσης των επιτυχιών του Ολυμπιακού», είπε αρχικά στον «Πρωταθλητή» και συνέχισε: 

«Είχαν εμπιστοσύνη στην ομάδα στηρίζοντάς την παρά το ξεκίνημα με το γκολ του Παναθηναϊκού. Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι εμείς στον Ολυμπιακό είμαστε ένα. Κόσμος, πρόεδρος, διοίκηση, παίκτες, προπονητές είμαστε οικογένεια και ενωμένοι όσο ποτέ. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει το προτέρημα να λειτουργεί έτσι. Στις άλλες ομάδες δεν βλέπουμε να συμβαίνει αυτό. Όμως θα πρέπει να ξέρουν όλοι και οι ειδικά οι αρμόδιοι που αποφασίζουν για τις τύχες του αθλήματος, ότι οι άλλοι πρέπει να γίνουν σαν τον Ολυμπιακό και όχι ο Ολυμπιακός σαν τους άλλους». 

Για την επιτυχημένη διοργάνωση του ντέρμπι, επεσήμανε: «Δουλέψαμε πολύ για να γίνει ένα τέτοιο παιχνίδι επιπέδου Champions League και ήταν τεράστια η συνεισφορά του Μιχάλη Κουντούρη και του Κώστα Καραπαπά σε αυτό».

Best of internet