Βασιλαντωνόπουλος: «Πάνω από όλα η ομάδα»

Gazzetta team
Βασιλαντωνόπουλος: «Πάνω από όλα η ομάδα»

bet365

Το ματς με τον Πανθρακικό θα είναι για πάντα ξεχωριστό για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο αφού έκανε το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ.

«Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Πήρα κι εγώ την ευκαιρία μου, πιστεύω ανταποκρίθηκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλα καλά. Πάνω απ’ όλα είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όποτε χρειαστούμε, αν χρειαστούμε και όσο χρειαστούμε. Δουλεύω πάρα πολύ στην προπόνηση, κάνω υπομονή για να είμαι έτοιμος όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για μένα» είπε ο 24χρονος πλάγιος μπακ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο 4-4-2 σε ρόμβο, με το οποίο έπαιξε η ΑΕΚ: «Δοκίμασε ο προπονητής ένα καινούργιο σύστημα, για πρώτη φορά νομίζω. Σίγουρα βγήκε μέσα στο γήπεδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Οσο για το 3-0 επί του Πανθρακικού, είπε: «Σίγουρα μπήκαν νωρίς τα γκολ. Συνεχίσαμε όμως, πιέσαμε, δεν πετύχαμε ωστόσο κι άλλα γκολ. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί για τη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα