Σίλβα σε παίκτες: «Εσείς το γυρίσατε το ματς»!

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα σε παίκτες: «Εσείς το γυρίσατε το ματς»!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα αυτό το ντέρμπι ίσως και να το χάρηκε περισσότερο απ' όλα. Πως συνεχάρη τους παίκτες του μετά το 3-1 με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο και η... προσμονή για το Κύπελλο!

Εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα συγχαρητήριά του αλλά και το πριμ που θα πάει στους παίκτες και ο Μάρκο Σίλβα τους απένειμε τα εύσημα μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί το ματς να μην ξεκίνησε καλά αλλά τελείωσε ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Με τον Σίλβα να το χαίρεται σε μεγάλο βαθμό. Ίσως περισσότερο από κάθε άλλο μεγάλο ματς εντός των συνόρων φέτος λόγω και του αντιπάλου και του μεγέθους και της σημασίας του αγώνα.

Και ο Πορτογάλος τεχνικός αφιέρωσε τη νίκη στο ντέρμπι στους παίκτες του και στον κόσμο. «Εσείς το γυρίσατε το ματς! Με την ποιότητά σας, την αξία σας και τον χαρακτήρα που δείξατε. Αυτή η νίκη είναι δική σας και πρέπει να την χαρείτε. Ήταν μία μεγάλη νίκη σε ένα ματς με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και μία μεγάλη χαρά για τον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο για εμάς. Σας αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια», είπε μεταξύ άλλων ο Σίλβα στους παίκτες του.

Ο 38χρονος τεχνικός πλέον περιμένει πως και πως να αρθεί η απόφαση για το Κύπελλο. Έχει στηρίξει και προσαρμόσει και τον προγραμματισμό του για την ομάδα εκεί. Ο Μάρκο Σίλβα ελπίζει πως ο θεσμός αυτός θα συνεχιστεί τελικώς για να μπορέσει και αυτός και οι παίκτες του να διεκδικήσουν το τρόπαιο και να κάνουν το νταμπλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα