Σαββίδης: «Νέοι ορίζοντες στη συνεργασία Ρωσίας - Ελλάδας»

Gazzetta team
Σαββίδης: «Νέοι ορίζοντες στη συνεργασία Ρωσίας - Ελλάδας»

bet365

Χαιρετισμό ενόψει των εκδηλώσεων για το αφιερωματικό έτος «Ρωσίας - Ελλάδας» απηύθυνε ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά το μήνυμά του με την ιδιότητα του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων της Ρωσίας:

Αγαπητοί συμπατριώτες! Αγαπητοί φίλοι και φίλες! Εγινε η έναρξη του αφιερωματικού έτους της Ρωσίας στην Ελλάδα και της Ελλάδας στη Ρωσία, σε εθνικό επίπεδο.

Για χιλιάδες Έλληνες της Ρωσίας αυτό το γεγονός έχει ιδιαίτερη σημασία. Ελλάδα και Ρωσία είναι οι χώρες που και οι δυο είναι εξίσου αγαπητές για μας. Η Ελλάδα είναι η ιστορική μας πατρίδα. Η Ρωσία έχει γίνει το δεύτερο σπίτι για πολλούς εκπροσώπους του έθνους μας. Η επιτέλεση του αφιερωματικού έτους «Ρωσίας-Ελλάδας» μας δίνει τη δυνατότητα να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μακραίωνη πολιτιστική ιστορία των δύο χωρών, οι οποίες έχουν μακρόχρονη παράδοση φιλίας και αμοιβαίας συνδρομής, που βασίζονται σε ένα κοινό στοιχείο – την Ορθόδοξη Πίστη.

Ελπίζω ότι, παρά τη δύσκολη πολιτική κατάσταση στον κόσμο, οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του αφιερωματικού έτους θα συμβάλουν στην περαιτέρω προσέγγιση της Ρωσίας με την Ελλάδα, θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για τη διμερή συνεργασία, θα δώσουν νέα ώθηση στην ανάπτυξη της συνεργασίας σε διάφορους τομείς των διακρατικών σχέσεων. Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων της Ρωσίας, παίρνει ενεργό μέρος στις εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται σε κρατικό επίπεδο και σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας.

Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει το 2016, το αφιερωματικό έτος «Ρωσίας-Ελλάδας», ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή του ρωσικού κράτους και της Ελληνικής Δημοκρατίας, που θα αφήσει ένα φωτεινό ίχνος στην ιστορία των αδελφών λαών μας.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων της Ρωσίας, Ιβάν Σαββίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα