Θεοδωρίδης: «Πήραμε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία, δεν νοείται να μη γίνει το Κύπελλο»

Θεοδωρίδης: «Πήραμε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία, δεν νοείται να μη γίνει το Κύπελλο»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Πήραμε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία, δεν νοείται να μη γίνει το Κύπελλο»

bet365

Απόλυτα ικανοποιημένος από την στάση των οπαδών του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έμεινε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ παράλληλα τόνισε πως το Κύπελλο Ελλάδας πρέπει να συνεχιστεί κανονικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι πολύ περήφανος γιατί έγινε ένα ματς ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Παίχτηκε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς γιατί όταν χάνεις 0-1 είναι δύσκολο να το γυρίσεις στο 3-1. Ήταν πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός αλλά και ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ καλός.

Οι φίλαθλοί μας ήταν εκπληκτικοί και ο κύριος Κοντονής έπρεπε να είναι εδώ στη γιορτή του ποδοσφαίρου. Ήταν μεγάλη γιορτή, δεν έγινε το παραμικρό. Του απέδειξε ο Ολυμπιακός πως σε όλα τα ντέρμπι ήταν άψογη η ομάδα και πήραμε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία και σήμερα και με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ.

Δεν νοείται να μη γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Αυτό δεν θα το συγχωρέσει κανένας. Είδε ο κόσμος σήμερα πόσο άψογοι είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού, τι περάσαμε στις έδρες των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, δεν θα πληρώσουμε εμείς ούτε για τον Παναθηναϊκό ούτε για τον ΠΑΟΚ. Τιμωρούνται συνήθως αυτοί που φταίνε για τα επεισόδια, όχι η ομάδα που περνά και κερδίζει όλα τα παιχνίδια και αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Δεν θα του το συγχωρέσει κανείς, δεν έχει δικαίωμα κανείς να στερήσει από τον κόσμο το θέαμα. Από τη μία είναι το ποδόσφαιρο και από την άλλη το χάος. Ας διαλέξει ο κύριος Κοντονής.

Είναι μεγάλος θρίαμβος, ευχαριστώ τον κόσμο, έκανε μεγάλες προσπάθειες όπως και εμείς, έδειξαν πνεύμα ευρωπαϊκό, ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει είναι αδιαμφισβήτητο. Εύχομαι και οι άλλες ομάδες να φτάσουν στο επίπεδο του Ολυμπιακού, να τιθασεύουν τους φιλάθλους. Όχι αυτό το πράγμα που διοικούν οι φίλαθλοι και οι διάφοροι σύμβουλοι συζητούν μαζί τους. Συζητάς με τους φιλάθλους και γίνεσαι μια οικογένεια για να κάνεις αυτό το θαύμα που κάναμε εμείς σήμερα.

Ο Πρόεδρός μας ελπίζω να ευχαριστήθηκε γιατί έχει περάσει πολλά, γράφουν τόσα πολλά που δεν στοιχειοθετούνται από πουθενά. Όλο διαιτησίες βλέπουν, θα γελάει ο κόσμος, όταν περνάς 30 βαθμούς τον έναν, 25 τον άλλον και 20 τον άλλον δεν μπορείς να μιλάς για διαιτησία είναι ρεζίλι. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας είναι το μεγαλύτερο όπλο του Ολυμπιακού, ήταν άψογοι.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να παραμείνει σοβαρός ακόμα, γιατί πιστεύω πως ο κύριος Κοντονής θα το κάνει το Κύπελλο δεν μπορεί να μην το κάνει, θα εκτεθεί. Να βάλει τον Ατρόμητο να παίξει με την ΑΕΚ και αν θέλει ο κύριος Σαββίδης να κατέβει εδώ, εμείς τον περιμένουμε και του υποσχόμαστε πως το γήπεδο θα είναι σήμερα, δεν θα υποστεί το παραμικρό.

Να γίνει ο τελικός και να γιορτάσει η Ελλάδα το θεσμό του Κυπέλλου που είναι στη Βρετανία και σε όλον τον κόσμο ίσως ο μεγαλύτερος θεσμός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα