Αμφίβολος ο Αθανασιάδης με ΑΕΚ

Νίκος Τσιώκος
Αμφίβολος ο Αθανασιάδης με ΑΕΚ

bet365

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Πανθρακικό, με τον Αθανασιάδη να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή και τη συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ να κρίνεται πριν τη σέντρα.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (14/3 19:30) ολοκλήρωσε ο Πανθρακικός την Κυριακή (13/3). Αυτό έγινε με μία προπόνηση, στην οποία προέκυψε ένα απρόοπτο για τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο τεχνικός των ακριτών είδε τον Γιώργο Αθανασιάδη να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, όμως τον πήρε στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με την Ένωση. Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζει στον τραυματία Τζάνη και στον διεθνή Μεχία, ενώ επιστρέφουν οι Χρήστου, Μελίσσης, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Να αυξήσει τη διαφορά θέλει η ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό και η Novibet προσφέρει τη νίκη της Ενωσης από το πρώτο μέρος σε απόδοση 1.52 στην Novibet.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Πεταυράκης, Χρήστου, Λαδάκης, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Φωτάκης, Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Χασομέρης, Ίγκορ. Έτσι, η αποστολή αναχώρησε οδικώς για την Καβάλα, απ' όπου «πέταξε» για την Αθήνα.

Επιστροφή Μελίσση στην 11άδα

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, αυτό αναμένεται να έχει μικρές αλλαγές. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Αθανασιάδης, θα πάρει τη θέση του ο 16χρονος Τζελέπης, καθώς έχει μείνει εκτός ο Γιούδας.

Από εκεί και πέρα, αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα πλάνα του Χατζηνικολάου, στην άμυνα αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο ο Παπαγεωργίου, που είχε μεταφερθεί στα στόπερ στο ματς με τον ΠΑΟΚ, για να επανέρθει στα στόπερ ο Μελίσσης δίπλα στον Μπουγαΐδη, με τον Ποτουρίδη να είναι και πάλι στα αριστερά.

Αμυντικά χαφ οι Ηλιάδης, Τσιάρας και μπροστά τους δεξιά ο Μουδούρογλου, αριστερά ο Μπαϊκαρά και επιτελικός ο Ντιγκινί, ενώ θέση διεκδικούν και οι Χαβίτο, Χασομέρης. Στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Ίγκορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα