Δέλλας: «Δείξαμε θέληση μετά την αποβολή»

Δέλλας: «Δείξαμε θέληση μετά την αποβολή»

Δέλλας: «Δείξαμε θέληση μετά την αποβολή»

Στην θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του μετά την αποβολή του Κεϊτά και γύρισαν το παιχνίδι, στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος, τη θέληση και τον τσαμπουκά ειδικότερα στο β' ημίχρονο. Αυτά τα στοιχεία μας έδωσαν τη νίκη. Δυστυχώς και πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ από μία αδράνεια και ίσως ήταν τυχερό. Δεν είχαμε πάθος, νεύρο και ξέραμε ότι ο Αστέρας θα μας χτυπούσε στην αντεπίθεση. 

Στο β' μπήκαμε καλύτερα, αλλά όλα άλλαξαν όταν μείναμε με 10. Τελικά, οι παίκτες έδειξαν ακόμα μεγαλύτερη θέληση και πάθος και δίκαια φτάσαμε στη νίκη. Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση και έχει πολύ καλά στοιχεία στα οποία θα συνεχίσουμε στο μέλλον. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες, 

Σε ένα παιχνίδι παίζουν πολλά ρόλο. Το ότι έχουμε θέμα στο να σκοράρουμε εύκολα, έχω εστιάσει πολλά. Επίσης, στην πρώτη φάση που δεχόμαστε, τρώμε και γκολ. Παιχνίδι με το παιχνίδι θέλω να βλέπω βελτίωση, άλλες φορές το βλέπω, άλλες όχι. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε και θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Best of internet