Δέλλας: «Δείξαμε θέληση μετά την αποβολή»

Δέλλας: «Δείξαμε θέληση μετά την αποβολή»

Νίκος Μαρούδας
Δέλλας: «Δείξαμε θέληση μετά την αποβολή»

bet365

Στην θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του μετά την αποβολή του Κεϊτά και γύρισαν το παιχνίδι, στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος, τη θέληση και τον τσαμπουκά ειδικότερα στο β' ημίχρονο. Αυτά τα στοιχεία μας έδωσαν τη νίκη. Δυστυχώς και πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ από μία αδράνεια και ίσως ήταν τυχερό. Δεν είχαμε πάθος, νεύρο και ξέραμε ότι ο Αστέρας θα μας χτυπούσε στην αντεπίθεση.

Στο β' μπήκαμε καλύτερα, αλλά όλα άλλαξαν όταν μείναμε με 10. Τελικά, οι παίκτες έδειξαν ακόμα μεγαλύτερη θέληση και πάθος και δίκαια φτάσαμε στη νίκη. Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση και έχει πολύ καλά στοιχεία στα οποία θα συνεχίσουμε στο μέλλον. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες,

Σε ένα παιχνίδι παίζουν πολλά ρόλο. Το ότι έχουμε θέμα στο να σκοράρουμε εύκολα, έχω εστιάσει πολλά. Επίσης, στην πρώτη φάση που δεχόμαστε, τρώμε και γκολ. Παιχνίδι με το παιχνίδι θέλω να βλέπω βελτίωση, άλλες φορές το βλέπω, άλλες όχι. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε και θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα