Απολογήθηκε και διέψευσε τη δαγκωματιά ο Κόστα (gTV)

Κώστας Ζάλιαρης
Απολογήθηκε και διέψευσε τη δαγκωματιά ο Κόστα (gTV)

bet365

Συζήτηση με τη διοίκηση της Τσέλσι είχε ο Ντιέγκο Κόστα λίγο μετά το παιχνίδι με την Έβερτον. Απολογήθηκε για τις πράξεις του που οδήγησαν στην αποβολή, όμως διέψευσε πως δάγκωσε τον Γκάρεθ Μπάρι.

Ο Ισπανός επιθετικός των «μπλε» αντίκρισε για πρώτη φορά στη θητεία του στους Λονδρέζους την κόκκινη κάρτα...

Στο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», με δύο κίτρινες αποχώρησε νωρίτερα από το παιχνίδι, στο οποίο οι «μπλε» υπέστησαν ήττα με σκορ 2-0 και έχασαν και τον τελευταίο στόχο που τους είχε απομείνει για φέτος.

Η αντίδρασή του σε μαρκάρισμα που του έκανε ο Γκάρεθ Μπάρι στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν εκείνη που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή, ωστόσο, την ώρα της... κοκορομαχίας με τον Άγγλο χαφ, ο Κόστα φάνηκε να τον δαγκώνει στον λαιμό!

Όπως αναφέρει η Τσέλσι στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το περιστατικό, ο Ντιέγκο Κόστα έχει διαψεύσει πως δάγκωσε τον Μπάρι, όπως επίσης και το βίντεο της στιγμής εκείνης δεν είναι απόλυτα διαφωτιστικό, ενώ, ο άσος της Τσέλσι απολογήθηκε και στους διοικούντες της ομάδας του σε επαφή που είχε μαζί τους λίγη ώρα μετά το παιχνίδι του «Γκούντισον Παρκ», όταν πλέον είχε ηρεμήσει και ήταν μετανιωμένος που άφησε τον εκνευρισμό του να φανερωθεί στο παιχνίδι...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα