Μοίρασε δώρα και αυτόγραφα ο Λεβαδειακός

Gazzetta team
Μοίρασε δώρα και αυτόγραφα ο Λεβαδειακός

bet365

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού, αποτελούμενη από τους Μάντζιο, Γιακουμάκη, Μπεν και Ατζαγκούν, συνοδευόμενη και από στελέχη της ΠΑΕ, έδωσε το «παρών» στο event «Μια πόλη. Μια ομάδα. Μία μοναδική εμπειρία!», μοιράζοντας δώρα και αυτόγραφα στον κόσμο της πόλης.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (12/3), αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού, καθώς και στελέχη της ΠΑΕ έδωσαν το «παρών» στο event «Μια πόλη. Μια ομάδα. Μία μοναδική εμπειρία», δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να φωτογραφηθεί με τους αγαπημένους του παίκτες και να πάρει αυτόγραφα και δώρα.

Όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:«Το μεσημέρι αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Μάντζιο, Γιακουμάκη, Ben και Ajagun και συνοδευόμενη από στελέχη της ΠΑΕ παραβρέθηκαν στο κατάστημα της Forthnet στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο του event «Μία πόλη. Μία ομάδα. Μία μοναδική εμπειρία!» που διοργανώνουν η Forthnet και τα κανάλια novasports, υπέγραψαν αυτόγραφα, μοίρασαν δώρα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς και μεγάλους φιλάθλους της ομάδας, που είχαν κατακλύσει τους δρόμους γύρω από το κατάστημα».

 

Τελευταία Νέα