Ματζουράκης: «Το χειρότερο ημίχρονο»

Gazzetta team
Ματζουράκης: «Το χειρότερο ημίχρονο»

bet365

Λακωνικός ήταν στις δηλώσεις του ο Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος τόνισε πως ήταν το χειρότερο πρώτο ημίχρονο από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού.

Δίχως όρεξη για πολλά λόγια εμφανίστηκε ο Γιάννης Ματζουράκης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού ρωτήθηκε για την ήττα με το βαρύ 0-3 από τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως η ομάδα του έκανε το χειρότερο πρώτο ημίχρονο από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της. «Πιστεύω πως κάναμε το χειρότερο ημίχρονο από τότε που ήρθα», είπε ο λακωνικός Ματζουράκης.

«Εγώ έχω την ευθύνη»

Ούτε στη συνέντευξη Τύπου είπε πολλά, όπου ανέλαβε την ευθύνη, δεν έψαξε δικαιολογίες και τόνισε ότι οι Αγρινιώτες έχουν σοβαρό πρόβλημα ανασταλτικά. «Εγώ έχω την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας. Είχαμε σοβαρό ανασταλτικό πρόβλημα μπροστά από την άμυνα μας. Εκεί μας κέρδισαν οι αντίπαλοι. Δεν φταίνε όμως οι παίκτες. Έχουμε και ατυχία, χτύπησαν παίκτες εκεί. Δεν έχουμε 400 παίκτες. Δεν χρησιμοποιώ δικαιολογίες και επαναλαμβάνω ότι κυρίως φταίω εγώ για την εικόνα της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα