Για το... πρεστίζ και το επιθετικό ποδόσφαιρο

Δημήτρης Τομαράς
Για το... πρεστίζ και το επιθετικό ποδόσφαιρο

bet365

Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί την Κυριακή (17.15, NS3) τον Πλατανιά σε ένα ματς δύο ομάδων που έχουν ήδη διασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.
Σίγουρα δεν το λες ματς κινήτρων. Λεβαδειακός και Πλατανιάς αναμετρώνται στην έδρα των Βοιωτών σε μία αναμέτρηση όπου κανένας δεν έχει βαθμολογική στόχευση. Και οι δύο αντίπαλοι έχουν σώσει την παρτίδα, διασφαλίζοντας ήδη την σωτηρία του.
Έτσι μένει το πρεστίζ και η προσπάθεια για ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά και καλό ματς και από τις δύο πλευρές. Στον γηπεδούχο Λεβαδειακό ο Άκης Μάντζιος προσανατολίζεται να παίξει με Τσιντώτα κίπερ και άμυνα με Μουλόπουλο, Τριποτσέρη, Μεντί και Μανωλά. Στο κέντρο θα είναι οι Μαχαμάτ και Γιάχιτς, επιτελικός ο Ατζαγκούν, άκρα με Γιακουμάκη και Μπεν και κορυφή ο Μάντζιος.
Στην αποστολή είναι οι: Τσιντώτας, Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Γιάχιτς, Τόπι, Στάθης, Τσουρίκοβ, Ουόν, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Ατζαγκούν, Παππάς, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Μπεν.
Στον αντίποδα στον Πλατανιά βασικός πορτιέρο θα είναι ο Σωτηρίου και στην άμυνα Αποστολόπουλος ή Κουλιμπαλί με Μπανανά, Σελίν και Βάντερσον. Στο κέντρο οι Μουνάφο και Στανισάβλιεβιτς, επιτελικός ο Μενδρινός, δεξί εξτρέμ ο Μιλούνοβιτς και αριστερά ο Ντίνας. Φορ ο Ανγκούλο.
Οι... εκλεκτοί του Παράσχου είναι οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Κουλιμπαλί, Βαλεριάνος, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Τσιμόντζι, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο, Ντίνας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ράμος και Κάργας.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Λεβαδειακός (7ος - 32 β.) - Πλατανιάς (12ος, 29 β.): Κυριακή 17:15, Novasports 3
Λεβαδειακός (4 - 2 - 3 - 1): Τσιντώτας - Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί και Μανωλάς - Μαχαμάτ και Γιάχιτς - Ατζαγκούν, Γιακουμάκης και Μπεν - Μάντζιος.
Αποστολή: Μοσχονάς, Τόπι, Στάθης, Τσουρίκοβ, Ουόν, Μίνγκας, Παππάς και Μερεμπασβίλι.
Απόντες: Μαχαίρας, Μπελζαγκουανί, Μάγκας και οι τραυματίες Βερέμκο, Ντομοβίτσκι και Καψάσκης.
Πλατανιάς (4 - 2 - 3 -1): Σωτηρίου - Αποστολόπουλος, Μπανανά, Σελίν και Βάντερσον - Μουνάφο και Στανισάβλιεβιτς - Μενδρινός, Μιλούνοβιτς και Ντίνας - Ανγκούλο.
Αποστολή: Κοκκαλάς, Δημήτρης, Κουλιμπαλί, Βαλεριάνος, Τσιμόντζι, Γουνδουλάκης, Ράμος και Κάργας.
Τιμωρημένος: Γκνιάτιτς. Απόντες: Ιτούα, Πάγκαλος, Τσουράκης και ο Ολιμπά που παραμένει σε... καραντίνα.
Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Αρετόπουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα