Μανθάτης στο gazzetta.gr: «Να αποδείξουν ποιοι είναι σε όσους τους αμφισβητούν»

Μανθάτης στο gazzetta.gr: «Να αποδείξουν ποιοι είναι σε όσους τους αμφισβητούν»

bet365

Ο Γιώργος Μανθάτης, μιλώντας στο gazzetta.gr, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του «αιωνίου» και τόνισε ότι είναι σημαντικό κι οι μεγάλοι να αποδείξουν ξανά την αξία τους στο αυριανό ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός Κ-20 νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα, όντας αήττητος με 20 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Μετά τη λήξη του ματς, ένας εκ των κορυφαίων παικτών του Βασίλη Βούζα, ο Γιώργος Μανθάτης, μίλησε στο gazzetta.gr τονίζοντας τη σημασία να αποδείξουν κι οι μεγάλοι αύριο το λόγο που είναι πρωταθλητές εδώ και καιρό.

Όσο για το σημερινό ματς, στάθηκε στο καλό διάβασμα του Παναθηναϊκού και στο γκολ που ήρθε δύσκολα.

«Σίγουρα ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, σε ένα ντέρμπι. Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ μας ακολουθεί και από τη στιγμή που έχουμε αρκετά ματς εκτός έδρας να δώσουμε, θα πρέπει στην έδρα μας να νικάμε για να έχουμε ήρεμο το κεφάλι μας. Το γήπεδο είχε κόσμο και πιστεύω ότι ευχαριστήθηκαν το σημερινό αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά ο Μανθάτης στο gazzetta.gr και συνέχισε:

«Κι οι δυο ομάδες τα πήγαν πολύ καλά. Κάποιες φορές ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, κάποιες άλλες εμείς, αλλά τελικά καταφέραμε να επικρατήσουμε».

Στο Κορωπί είχατε επικρατήσει 4-0. Σήμερα γιατί δυσκολευτήκατε περισσότερο;

«Στο Κορωπί είχε μπει ένα γρήγορο γκολ που μας έλυσε τα πόδια. Σήμερα μας ήταν δύσκολο να βρούμε λύσεις στην επίθεση, ήταν πολύ καλά διαβασμένοι και πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Εμείς συνήθως σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο και καθαρίζουμε τα παιχνίδια, γι αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε στο να διαχειριζόμαστε τα ματς όταν δεν έρχονται τα γκολ. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και μέσα από το passing game θα πετυχαίνουμε το στόχο μας».

Εσείς σήμερα κάνατε την αρχή και νικήσατε τον «αιώνιο» αντίπαλο. Η εκτίμησή του για αύριο;

«Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι ο πρωτοπόρος και πρέπει να αποδείξει το λόγο που είναι πρωταθλητής 2-3 μήνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν για ακόμη μια φορά το ποιοι είναι, γιατί τους αμφισβητούν».

Σκέφτεσαι τον εαυτό σου, σε λίγο καιρό, να παίζει σε ντέρμπι με την πρώτη ομάδα;

«Αυτό είναι το όνειρό μου αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ακούω τους προπονητές μου. Με δουλειά και πολλή υπομονή όλα γίνονται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα