Ηρακλής: Με Περόνε και Στάμου κόντρα στην Βέροια (pics)

Ηρακλής: Με Περόνε και Στάμου κόντρα στην Βέροια (pics)

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ενόψει της αυριανής (13/3) αναμέτρησης με την Βέροια στο Καυτανζόγλειο στάδιο αναμένεται να ξεκινήσει τους Περόνε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και τον Στάμου στο κέντρο της άμυνας.

Με μια προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Βέροια στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής καθώς και στατικές φάσεις, με τον Νίκο να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα χωρίς να υπολογίζει στον τραυματία Μπαρτολίνι και τους τιμωρημένους Καρασαλίδη Τσιλιανίδη. Εκτός αποστολής έμειναν και οι ανέτοιμοι, Πασάς, Λαζάρ ενώ μετά από καιρό επέστρεψαν σε αυτή οι Κάσσος και Στάμου.

Η αποστολή με Βέροια

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα, η οποία αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Τσότρας, Κάσσος, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Ζαμπάζης, Ρομάνο, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Περόνε, Μπουλούτ, Λουκίνας, Βέλλιος.

Πως θα παίξει ο Ηρακλής

Ο Έλληνας τεχνικός μετά και το πέρας της σημερινής (12/3) προπόνησης κατέληξε στο σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τη Βέροια. Σε σχηματισμό 4-2-3-1 ο Χουάντερσον θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά ο Σαραμαντάς, αριστερά ο Μπουκουβάλας και στο κέντρο της άμυνας οι Ζιαμπάρης και Στάμου. Αμυντικά χαφ οι Κυριακίδης και Ιντζόγλου. Ο Περόνε στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής με το Μοντέιρο στο αριστερό άκρο. Επιτελικός μέσος θα είναι ο Λεοζίνιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα