Ο ΠΑΟΚ και το διπλό project Τούμπας - Καρατάσου

Ο ΠΑΟΚ και το διπλό project Τούμπας - Καρατάσου

Ο ΠΑΟΚ και το διπλό project Τούμπας - Καρατάσου

bet365

Το project της κατασκευής αθλητικού κέντρου στη δυτική Θεσσαλονίκη, αλλά και η Τούμπα στο τραπέζι της συνάντησης ΠΑΟΚ - υπουργείου Εθνικής Άμυνας μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη σ’ ότι έχει να κάνει με το θέμα του νέου γηπέδου, την Τούμπα, την εγκατάλειψη της ιδέας κατασκευής προπονητικού κέντρου στη Θέρμη, καθώς στο μυαλό του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλές σκέψεις, μια εξ αυτών και η κατασκευή ενός ολοκαίνουργιου αθλητικού κέντρου στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου Καρατάσου, που βρίσκεται στα όρια Πολίχνης – Ευκαρπίας και καλύπτει μια έκταση 560 στρεμμάτων.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Ιντερ - Μπολόνια και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Η δυτική Θεσσαλονίκη, ανέκαθεν, ήταν η ασπρόμαυρη «βάση», με το μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων του ΠΑΟΚ από οποιαδήποτε άλλη περιοχή της πόλης, με τον Σαββίδη να την έχει εξετάσει ενδελεχώς και σε περίπτωση που αποφασιστεί η κατασκευή νέου γηπέδου εκτός Τούμπας, το στρατόπεδο Καρατάσου να είναι η πρώτη (ενναλακτική) επιλογή.

Παράλληλα, είναι ανοικτό το θέμα μερικής ανακατασκευής της Τούμπας και αξιοποίησης του χώρου περιμετρικά του γηπέδου, με τον Ιβάν Σαββίδη στην τελευταία σύσκεψη της Λίγκας να κάνει λόγο για την κατάρτηση σχεδίου γύρω από μια ασφαλή Τούμπα.

Στα σχέδια και τα πλάνα ασφαλείας εντάσσεται η περίμετρος (όπου σήμερα χρησιμοποιείται για πάρκινγκ) του γηπέδου που όμως δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως φυσικά και η έκταση στου Καρατάσου.

Στα μέσα Ιανουαρίου είχε γίνει μια συνάντηση του υπουργού Πάνου Καμμένου με τον Ιβάν Σαββίδη, όπου θέμα συζήτησης ήταν η αξιοποίηση του περιβάλλοντος χώρου, εξωτερικά από το γήπεδο της Τούμπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει συμφωνία σ’ ότι αφορά το οικονομικό τίμημα, που αξιώνει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τόσο για την αξιοποίηση του περιβάλλοντος χώρου της Τούμπας, όσο και για το πολύ μεγαλύτερο project του νέου γηπέδου και του αθλητικού κέντρου στην περιοχή Καρατάσου.

Όλα αυτά, πάντως, θα συζητηθούν στην συνάντηση, που αναμένεται να έχουν την ερχόμενη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μελών του Ταμείου Εθνικής Αμυνας, το οποίο διαχειρίζεται την ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Στρατού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα