Εβαντζελίστα: «Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια!» (pic)

Εβαντζελίστα: «Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια!» (pic)

Gazzetta team
Εβαντζελίστα: «Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια!» (pic)

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί την Κυριακή (13/3) στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, με τον Λούκας Εβαντζελίστα να τονίζει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram πως οι «πράσινοι» δεν θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα βρεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή (13/3) στο ντέρμπι των «αιωνίων», με τον Λούκας Εβαντζελίστα να τονίζει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram πως οι «πράσινοι» δεν θα πρόκειται να εγκαταλείψουν την προσπάθεια και θα εμαφανιστούν με μεγάλη διάθεση στον αγώνα, προκειμένου να φτάσουν στο «διπλό».

«Η δύναμη της θέλησης πρέπει να είναι μεγαλύτερη από ό, τι τα εμπόδια, δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια!», ανέφερε το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία του από το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ την οποία και «ανέβασε» ο Βραζιλιάνος.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Εβερτον - Τσέλσι.

Sua força de vontade tem que ser maior que os seus obstáculos, não desista!

A photo posted by Lucas Evangelista ⚡️ (@lucasevangelista95) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα