Ο Κοντονής και η επιστολή του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Ο Κοντονής και η επιστολή του Ολυμπιακού

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής έλαβε την επιστολή του Ολυμπιακού που έκανε λόγο για προβοκάτσια στο ντέρμπι και φέρεται να τους κάλεσε να προσκομίσουν ό,τι στοιχεία έχουν στη δικαιοσύνη.

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στον Σταύρο Κοντονή καταγγέλλοντας προβοκάτσια στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Κοντονής απάντησε άμεσα στον Ολυμπιακό, ζητώντας του να προσκομίσει ό,τοι στοιχεία έχει στην Αστυνομία και την Εισαγγελία, ωστόσο από το περιβάλλον του Υπουργού δεν επιβεβαιώνεται η αποστολή επιστολής, παρά μόνο η λήψη αυτής του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες έχουν αποστείλει επιστολή στο Υπουργείο Πολιτισμού και στον κ. Κοντονή , στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου, αλλά και στο αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ. ενώ με ανακοίνωσή τους ζητούν από τους φιλάθλους να προφυλάξουν τον Ολυμπιακό με τη συμπεριφορά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα