Πολύ δύσκολα για Παναθηναϊκό οι Ντουρμάζ και Ομάρ

Δημήτρης Τομαράς
Πολύ δύσκολα για Παναθηναϊκό οι Ντουρμάζ και Ομάρ

bet365

Αλλαγή δεδομένων με τον Ντουρμάζ, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Ομάρ.

Δύσκολα θα έχει στην διάθεσή του τους Ντουρμάζ και Ομάρ ο Μάρκο Σίλβα. Ο πρώτος συμμετείχε κανονικά στην χθεσινή προπόνηση, όμως ακολούθησε ένα μέρος της σημερινής και συνέχισε με ατομικό, κάτι που άλλαξε τα δεδομένα και δυσκολεύει για τα καλά την παρουσία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός επιχειρώντας να φορτσάρει περισσότερο ίσως απ' όσο θα έπρεπε έμεινε πίσω.

Το ίδιο έπραξε και ο Ομάρ, που είναι επίσης εκτός ενόψει του αγώνα της Κυριακής (13/3), ενώ για προληπτικούς λόγους απουσίαζε ο Μπουχαλάκης, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο στον δεξί τετρακέφαλο.

Eξάσφαλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Χέρτα - Σάλκε.

Από τη μεριά του, ούτε ο Ζντιέλαρ θα είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι των «αιωνίων». Για το πρόβλημα ετοιμότητας του Ιντέγιε δεν προέκυψε κάτι νεότερο. Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό πάντως. Έτσι, η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (12/3), με το πέρας της οποίας ο Σίλβα θα ανακοινώσει αποστολή.

- Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Μαρόκου, Ερβέ Ρενάρ, κάλεσε τον αμυντικό του Ολυμπιακού, Μανουέλ Ντα Κόστα για τα ματς με το Πράσινο Ακρωτήρι, στις 26 και 29 του μηνός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα