Με όλα τα... όπλα του ο Ατρόμητος

Με όλα τα... όπλα του ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Με όλα τα... όπλα του ο Ατρόμητος

bet365

Χωρίς απουσίες αναμένεται να παραταχθεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ατρόμητος, με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Οι Περιστεριώτες, προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής και ο Τραϊανός Δέλλας έχει λευκό απουσιολόγιο. Ο μόνος που δεν συμμετείχε ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Αυτό σημαίνει πως ο Έλληνας τεχνικός, θα έχει ετοιμοπόλεμο και τον Φυτανίδη, με τον αρχηγό του Ατρόμητου να προπονείται σε φουλ ρυθμούς για δεύτερη σερί ημέρα.

Πλήρης θα παραταχθεί ο Ατρόμητος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Η Mybet προσφέρει σε απόδοση 2.30 τη νίκη των Περιστεριωτών.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές Αντρέι Γκορμπούνοφ, Αλέξανδρος Κούρος, Δημήτρης Γροντής επισκέφθηκαν το 11ο Λύκειο Περιστερίου για να μοιράσουν εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής. Στο λύκειο αυτό που γειτνιάζει με το αθλητικό κέντρο φοιτούν όλοι οι παίκτες των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ που είναι από την επαρχία αλλά και οι επαγγελματίες Λημνιός, Νάτσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα