Στο Λιμάνι κάνουν ό,τι μπορούν για ένα ήρεμο ντέρμπι

Στο Λιμάνι κάνουν ό,τι μπορούν για ένα ήρεμο ντέρμπι

bet365

Ξεκάθαρη πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να διεξαχθεί ένα ντέρμπι, μέσα σε ένα αμιγώς ποδοσφαιρικά πολιτισμένο περιβάλλον.

Φυσικά και πάντα υπάρχουν οι φόβοι για προβοκάτσια από παραβατικά στοιχεία, που θα έχουν στόχο τη διακοπή του ματς, με ρήψη φωτοβολίδων.

Άπαντες που θα είναι στις εξέδρες του «Καραϊσκάκης» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην σημειωθεί το παραμικρό.

Όλη την εβδομάδα από τους «ερυθρόλευκους» δεν είχε ειπωθεί το παραμικρό για να δυναμιτιστεί το κλίμα, μιας και όπως προείπαμε το μόνο που ενδιαφέρει τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι να γίνει ένα ήρεμο ματς με τον «αιώνιο», το οποίο θα μας απασχολήσει μόνο για το αγωνιστικό του μέρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα