Ξεκάθαρος για Ομπαμεγιάνγκ και ο Τούχελ

Κώστας Ζάλιαρης
Ξεκάθαρος για Ομπαμεγιάνγκ και ο Τούχελ

bet365

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα μπει καν στη διαδικασία να διαβάσει τις προτάσεις για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ούτε να τσεκάρει τα ποσά από τις προσφορές, αφού ο Τόμας Τούχελ ξεκαθάρισε πως ο Γκαμπονέζος θα παραμείνει στη Βεστφαλία.

Από το πρωί της Πέμπτης κυκλοφόρησαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει πετύχει το «deal» και να έχει συμφωνήσει για να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα ο ποδοσφαιριστής.

Ο Ομπαμεγιάνγκ τα έδωσε όλα το ίδιο βράδυ απέναντι στην Τότεναμ βοηθώντας στο τελικό 3-0 για την πρώτη αναμέτρηση με τους Λονδρέζους στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και ο Τόμας Τούχελ ξεκαθάρισε την κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου:

Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Μάλαγα – Σπόρτινγκ Χιχόν και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Όλοι πρέπει ν' αποδεχθούν ότι έχει ακόμα αρκετά χρόνια στην ομάδα μας και ότι δεν πρόκειται να φύγει. Έχει ακόμα να βελτιωθεί και να ωριμάσει ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Πολλοί σύλλογοι τον έχουν δει και θέλουν να τον κάνουν δικό τους, όμως, έχει συμβόλαιο μαζί μας, τον θέλουμε μαζί μας, τον θέλουμε να είναι εδώ για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η ομάδα μας. Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε ότι θα τον παραχωρήσουμε».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα