Ζέκα: «Δεν υστερεί σε κάτι του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Ζέκα: «Δεν υστερεί σε κάτι του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός»

bet365

Την πίστη του για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Ζέκα.

Να παρουσιαστεί έτοιμος παρά το κακό timing, καλείται ο Παναθηναϊκός, με τον Ζέκα να μιλάει στην εφημερίδα «LiveSport» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας, μάλιστα, πως το «τριφύλλι» δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τον... αιώνιο αντίπαλο.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, με ανταγωνιστικό ρυθμό, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Είμαστε χαρούμενοι γιατί νικήσαμε, χρειαζόμασταν τη νίκη, ήταν σημαντικό που την πετύχαμε και πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακός: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μιλάμε για ένα ντέρμπι. Ακόμα κι όταν δεν είμαστε σε καλή κατάσταση ή διανύουμε ένα όχι τόσο καλό timing, όπως τώρα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, όλοι στην Ελλάδα περιμένουν αυτό το ματς και εμείς οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Για το αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορούν να διαχειριστούν κάποιο εξωαγωνιστικό συμβάν στο Καραϊσκάκη: «Ξέρω ότι κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Όμως εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε στο ντέρμπι, να κάνουμε τη δουλειά μας, να προσπαθήσουμε για τη νίκη και τα υπόλοιπα δεν αφορούν εμάς, τους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες είμαστε εδώ για να παίζουμε, να νικάμε και τα υπόλοιπα ζητήματα αφορούν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού».

Για το αν η διαφορά στη βαθμολογία θα παίξει ρόλο στο ντέρμπι: «Θεωρώ πως όχι. Έχουμε αποδείξει στα μεταξύ μας παιχνίδια ότι η βαθμολογία δεν σημαίνει πολλά πράγματα γιατί την επηρεάζουν πολλοί παράγοντες. Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός υστερεί σε κάτι από τον Ολυμπιακό. Βέβαια, δεν αρκεί να το λέμε, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο την Κυριακή».

Για την επέκταση του συμβολαίου του και το ελληνικό διαβατήριο: «Είναι ζητήματα που τα χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου, οπότε δεν θα πω τίποτα. Είναι μία προοπτική που τη διερευνούμε με τα στελέχη της ομάδας, εξετάζουμε τι οριίζει ο νόμος και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Για να ασχολούμαι με την υπόθεση σημαίνει ότι με ενδιαφέρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα