Παπαδόπουλος: «Στο χέρι μας η νίκη με την Βέροια»

Παπαδόπουλος: «Στο χέρι μας η νίκη με την Βέροια»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής (13/3) με την Βέροια μίλησε για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του μετά την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και για την δυναμική του Καυτανζογλείου.  

Παπαδόπουλος: «Στο χέρι μας η νίκη με την Βέροια»

Ο προπονητής του Ηρακλή, αρχικά αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Βέροια λέγοντας τα εξής: «Κατ’ αρχάς, εμείς δεν παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ οι αντίπαλοί μας αγωνίστηκαν κανονικά, οπότε η έλλειψη ρυθμού είναι σίγουρα ένα ζήτημα. Από την άλλη, η αντίπαλός μας είναι μία καλή ομάδα, η οποία μάλιστα δείχνει αρκετά βελτιωμένη στα τελευταία της παιχνίδια σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού της. Νομίζω πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς και οι 2 ομάδες έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι με την ομάδα της Ημαθίας είπε: «Όπως σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια, έτσι και σ’ αυτό, τον πρώτο λόγο θα έχει η τακτική και στο πώς η μία ομάδα θα καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό της. Σίγουρα, μεγάλο ρόλο παίζει και η διάθεση των παικτών και η μέρα στην οποία θα βρεθούν, αν και πιστεύω ότι όλα θα εξαρτηθούν απ’ τη δική μας απόδοση. Εφόσον εμείς παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει, τότε όλα θα πάνε καλά!».

Για το αν ο Ηρακλής έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση νίκη λόγο της έδρας του είπε: «Ναι, η δύναμη του Καυτανζογλείου είναι μεγάλη, θέλουμε να την κρατήσουμε και να την εκμεταλλευτούμε. Άλλωστε ο κόσμος μας, δίνει τεράστια ώθηση και θετική αύρα στα παιδιά και πιστεύω ότι με τη βοήθειά του θα φτάσουμε στη νίκη και τους βαθμούς, που είναι και το απαραίτητο ζητούμενο. Διότι, όπως βλέπετε, όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία, δεν μου αρέσει να βλέπω τον ΗΡΑΚΛΗ στη 10η θέση του πίνακα. Γι’ αυτό, πρέπει να κατακτήσουμε τη νίκη για να αναρριχηθούμε ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία».

Για την αλλαγή προπονητή, στον πάγκο της Βέροιας είπε: «Πάντα, σε ανάλογες περιπτώσεις, η αλλαγή προπονητή φέρνει κάποιες αλλαγές στις ομάδες. Ο κάθε προπονητής προσπαθεί να περάσει στην ομάδα τη δική του φιλοσοφία, βάζει τη δική του «πινελιά» και νομίζω ότι ο Δημήτρης έχει αλλάξει ήδη πολλά πράγματα στην ομάδα της Βέροιας. Εμείς, γνωρίζουμε αρκετά καλά την αντίπαλό μας, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο, έχουμε αναλύσει τους 2 τελευταίους αγώνες της. Είδαμε ποιά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Φυσικά, αυτό που χρειάζεται να κάνουμε για να φτάσουμε ευκολότερα στην επικράτηση, είναι να βρούμε τις αδυναμίες τους και να χτυπήσουμε εκεί που «πονάνε». Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι αυτά που θα πούμε στις προπονήσεις, θα τα εφαρμόσουμε σωστά την Κυριακή».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του με δεδομένο ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε είπε: «Εντάξει, μπορεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, τον οποίο όλοι μας περιμέναμε πώς και πώς, να αναβλήθηκε, όμως θεωρώ ότι είμαστε καλά. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και θα έχουμε σωστό ρυθμό στο παιχνίδι της Κυριακής. Στην προπόνηση, η διάθεση των παικτών μου, όπως τη διακρίνω, είναι πολύ καλή. Το σημαντικό είναι πως σιγά-σιγά τα προβλήματά μας αρχίζουν να μειώνονται και οι λύσεις που έχουμε πλέον, είναι ακόμη περισσότερες. Τα παιδιά ανυπομονούν να παίξουν αυτό το παιχνίδι, στο οποίο επιβάλλεται να επιστρέψουμε στις νίκες, μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο».

Για τις απουσίες των Μπαρτολίνι και Καρασαλίδης ανέφερε τα εξής: «Τα δύο παιδιά που θα λείψουν, μας έχουν βοηθήσει τα μέγιστα τη φετινή χρονιά. Είναι όντως ένα ζήτημα, όμως πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε μία επιστροφή στη συγκεκριμένη θέση, αυτή του Δημήτρη Στάμου, ο οποίος μας έλειψε για 1,5 μήνα. Πιστεύω ότι όσοι κληθούν να αντικαταστήσουν τους απόντες, θα το κάνουν με επιτυχία. Η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα. Το βασικό σε τέτοια ματς, είναι να κρατάς το μηδέν παθητικό, διότι επιθετικά, θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να σκοράρουμε μία ή και περισσότερες φορές!».

 

 

Best of internet