Ο Μπερμπάτοφ μαθαίνει μπάλα... από την κόρη του (pic)

Ο Μπερμπάτοφ μαθαίνει μπάλα... από την κόρη του (pic)

Gazzetta team
Ο Μπερμπάτοφ μαθαίνει μπάλα... από την κόρη του (pic)

bet365

Έπειτα από αρκετό καιρό... αποχής από τα social media, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ανάρτησε φωτογραφία από τ' αποδυτήρια της Νέας Μεσήμβριας, παρέα με την κόρη του!

Ο Βούλγαρος άσος που έχει αρκετό καιρό ν' αγωνιστεί, έχοντας τραυματιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή, βάζοντας μάλιστα και τα κλάματα στον πάγκο, όταν και αντικαταστάθηκε...

Με τον Ιγκόρ Τούντορ να έχει πλέον απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία του «δικεφάλου του βορρά», ο Μπερμπάτοφ χρησιμοποίησε ξανά τα social media και ανάρτησε φωτογραφία με την κόρη του από τ' αποδυτήρια της Νέας Μεσήμβριας, γράφοντας:

«Μου... μαθαίνει μπάλα».

Φίλοι του ΠΑΟΚ σχολίασαν τη φωτογραφία γράφοντάς του ότι τον περιμένουν να ξαναπαίξει και να προσφέρει, έστω και στο ελάχιστο...

Показват ми как трябва да се прави...:))))She is showing to me how it's done..:))))

Δημοσιεύτηκε από Dimitar Berbatov στις Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα