Συνεχίζονται τα καλά νέα για το γήπεδο

Συνεχίζονται τα καλά νέα για το γήπεδο

Θοδωρής Βασίλης
Συνεχίζονται τα καλά νέα για το γήπεδο

bet365

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ μετά και την συνάντηση που έγινε την Δευτέρα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η ΑΕΚ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το Υπουργείο και το ευχάριστο είναι ότι η διαδικασία αξιολόγησης της μελέτης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων προχωρά χωρίς προβλήματα.

Στην Ένωση περιμένουν από μέρα σε μέρα την θετική γνωμοδότηση της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥΠΕΝ και στη συνέχεια θα απομένει μόνο η υπογραφή του Υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη.

Όταν με το καλό πέσουν και οι υπογραφές από τον Πάνο Σκουρλέτη, τότε το επόμενο βήμα που θα ακολουθήσει είναι αυτό της οικονομικής άδειας που υπολογίζεται εντός διμήνου από την στιγμή που θα κατατεθεί ο φάκελος στην Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα