ΠΑΟΚ: Βάρος στη ψυχολογία ρίχνει ο Ίβιτς

ΠΑΟΚ: Βάρος στη ψυχολογία ρίχνει ο Ίβιτς

bet365

Ο Βλάνταν Ιβιτς μετράει μόλις λίγες ώρες στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά πολύ γρήγορα καλείται να (προ)ετοιμάσει την ομάδα για το δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Σέρβος προπονητής πάνω κάτω ήξερε τι συνέβαινε στην πρώτη ομάδα. Δεν του ήταν άγνωστη η κατάσταση, άλλωστε στο διπλανό γήπεδο έκανε μέχρι και την Τρίτη προπόνηση με την Κ-20 του ΠΑΟΚ.

Γι’ αυτό και μπαίνοντας στα αποδυτήρια η φυσιογνωμία του δεν ήταν ξένη για τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου». Αυτό που συνάντησε ο 39χρονος τεχνικός ήταν ένα σύνολο ποδοσφαιριστών με ψυχολογία στα… τάρταρα. Γι’ αυτό και ξέρει ότι εκεί πρέπει να ρίξει όλο το βάρος του μέχρι και το ματς με τον Παναιτωλικό.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, είτε λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων, είτε λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τις δηλώσεις του Τούντορ και την απομάκρυνση του Κροάτη προπονητή, είναι με κάκιστη ψυχολογία, τομέας στον οποίο ο Ίβιτς καλείται να δουλέψει αρκετά.

Άλλωστε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Είναι τόσα τα προβλήματα της ομάδας, λόγω τραυματισμών, που δεν του δίνουν πολλές επιλογές.

Πάντως γνωρίζει καλά ότι με τα «όπλα» που έχει μ’ αυτά θα πρέπει να… πολεμήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα