Μέγιερι: «Πέντε μοναδικά χρόνια, πάντα να έχει επιτυχίες»! (vids)

Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΚΙΠΕΡ ΣΤΟ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΑ 91 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Μέγιερι: «Πέντε μοναδικά χρόνια, πάντα να έχει επιτυχίες»! (vids)

Μέγιερι: «Πέντε μοναδικά χρόνια, πάντα να έχει επιτυχίες»! (vids)

Ο Μπάλας Μέγιερι μέσω του Gazzetta.gr εύχεται χρόνια πολλά και καλά στον Ολυμπιακό και θυμάται τα ξεχωριστά χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα!

Ο Μπάλας Μέγιερι στον Ολυμπιακό πέρασε πέντε χρόνια. Πέντε σημαντικές σεζόν με επιτυχίες, διακρίσεις αλλά και δυσκολίες και αποτυχίες. Πέρασε την... πόρτα του Ρέντη στα 20 του για να φύγει από την ομάδα στα 25 του. Στην τελευταία φιέστα του με τον Ολυμπιακό δεν άντεξε και λύγισε. Έβαλε τα κλάματα και ενώ το «Viva La Vida» των Coldplay ήταν το τραγούδι του... αποχαιρετισμού του. Τόσο δεμένος ήταν με την ομάδα.
 
Ίσως και να ήταν και η πιο δύσκολη μέρα στην ποδοσφαιρική του καριέρα εκείνη. Μάλιστα οι άνθρωποι των Πειραιωτών είχαν να το λένε: Φουστέρ, Φέισα και Μέγιερι ήταν από τους ξένους παίκτες με τους καλύτερους χαρακτήρες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Πλέον αγωνίζεται στην Ισπανία και την Χετάφε αλλά τον Ολυμπιακό δεν τον ξεχνάει ποτέ.
 
Το Gazzetta.gr ζήτησε από τον Ούγγρο διεθνή κίπερ να στείλει τα χρόνια του πολλά στον αγαπημένο του σύλλογο που έγινε 91 ετών. «Σας ευχαριστώ πολύ που δεν με ξεχνάτε στην Ελλάδα. Πάντα είναι χαρά μου να βλέπω πως με θυμούνται σε μία χώρα που πέρασα εξαιρετικά, πήρα τίτλους και έκανα φίλους», ήταν το αρχικό του σχόλιο.
 
Στην συνέχεια μας επισήμανε πως «πέρασα πραγματικά τρομερά στον Ολυμπιακό. Ήταν πέντε μοναδικά και άκρως πετυχημένα χρόνια που πέρασα εκεί. Φυσικά και δεν θα τα ξεχάσω ποτέ.
 
Όπως και δεν θα ξεχάσω ποτέ και τον Ολυμπιακό. Ακόμα εισπράττω μηνύματα αγάπης και στήριξης από τον κόσμο. Τον κόσμο του Ολυμπιακού που πάντα μου στεκόταν, όπως το έκανε και η ομάδα. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου χρόνια πολλά και καλά στην ομάδα και εύχομαι ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον για τον Ολυμπιακό αλλά και νέες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πραγματικά εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα, την διοίκηση και τους τρομερούς φιλάθλους του Ολυμπιακού».

ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΕΡΙ!

Μέγιερι

Balazs Megyeri.....ΟΛΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Balázs Megyeri (GK) - Olympiakos Rising Star

Best of internet