Επιστροφή και το μυαλό στην ΑΕΚ για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή και το μυαλό στην ΑΕΚ για Πανθρακικό

bet365

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, μετά το διήμερο ρεπό, και έστρεψαν την προσοχή τους στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί το έργο του Πανθρακικού στην υπόθεση παραμονή να παραμένει δύσκολο, όμως η μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ σίγουρα έφερε χαμόγελα και ικανοποίηση στο ακριτικό... στρατόπεδο. Μάλιστα, αυτή ήταν και ο λόγος που άπαντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εξτρά ρεπό, αφού... χαρίστηκε η προπόνηση της Δευτέρας (7/3), ενώ ήταν προγραμματισμένο αυτό της Τρίτης (8/3).

Οι παίκτες, λοιπόν, του συλλόγου της Κομοτηνής επέστρεψαν την Τετάρτη (9/3) στις προπονήσεις για να στρέψουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ενόψει αυτού εξακολουθούν να είναι εκτός οι Μελίσσης, Χρήστου, Τζάνης, με τους δύο πρώτους να ακολουθούν ατομικό και τον τελευταίο να συνεχίζει την αποκατάστασή του.

Από τη μεριά του, επιστρέφει ο Χασομέρης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών. Έτσι, η προετοιμασία των Θρακιωτών θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (13/3), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή, που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα