Το «υπόδικος Μποροβήλος», κράτησε μακριά τον Γκιρτζίκη!

Gazzetta team
Το «υπόδικος Μποροβήλος», κράτησε μακριά τον Γκιρτζίκη!

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, δεν έδωσε το παρών στην κοινή γιορτή της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και του Παναιτωλικού (για τα 90 χρόνια) επικαλούμενος... έκτακτο λόγο. Όμως ίσως τα όσα είπε στην σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας ο Φώτης Κωστούλας «περί υπόδικων» να μην... ήχησαν καλά στα αυτιά του!

Τις τελευταίες ημέρες κι αφού στην ΕΠΟ βρίσκονται σε... μακρά προεκλογική περίοδο, ο πρόεδρος της, Γιώργος Γκιρτζίκης γυρίζει όλη την Ελλάδα, από Ένωση σε Ένωση με στόχο τις εκλογές του Οκτωβρίου! Αυτό δεν συνέβη και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας! Αν και κλήθηκε να δώσει το παρών στο Αγρίνιο, στην κοινή γιορτή της Ένωσης με τον Παναιτωλικό (έχει τα γενέθλια των 90 χρόνων από την ίδρυση του), τελικά δεν παρουσιάστηκε στην αίθουσα του Emileon.

Τι μπορεί να συνέβη και τελικά ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν βρέθηκε στο Αγρίνιο; Η τοποθέτηση του Φώτη Κωστούλα στην άτυπη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ίσως είναι η απάντηση στον γρίφο. Για όσους δεν θυμούνται, ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού είχε θέσει θέμα παραίτησης του Γιώργου Μποροβήλου από την θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, τονίζοντας ότι είναι υπόδικος. Επειδή τον ίδιο «μη τιμητικό τίτλο»... κουβαλάει στις πλάτες του και ο κ. Γκιρτζίκης δεν αποκλείεται να ήθελε να αποφύγει ένα άβολο τετ α τετ με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού.

Το οξύμωρο είναι ότι έως την τελευταία στιγμή ο Γκιρτζίκης άφηνε ανοιχτό ότι θα δώσει το παρών. Τελικά την ΕΠΟ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της, κ. Βαγγέλης Μαζαράκης. Μάλιστα ο παλιός διαιτητής, που είναι και πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης από βήματος ανέφερε ότι... προέκυψε ταξίδι εκτός Ελλάδος κι έτσι δεν επέτρεψε στον επικεφαλής της Ομοσπονδίας να βρεθεί στο Αγρίνιο.

Πάντως οι γνωρίζοντες την «ανθρωπογεωγραφία» των Ενώσεων τονίζουν ότι η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας δεν είναι από αυτές που θα στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές τον νυν πρόεδρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα