ΑΕΛ: Στον Λακαφώση το εξώδικο

ΑΕΛ: Στον Λακαφώση το εξώδικο

ΑΕΛ: Στον Λακαφώση το εξώδικο

bet365

«Μπλόκο» στο εξώδικο της ΑΕΛ στον Δημητρίου από την απεργία, το κοινοποιεί και στον εισαγγελέα Λακαφώση η διοίκηση των «βυσσινί».

Στον εισαγγελέα κ. Λακαφώση σκοπεύει να κοινοποιήσει το εξώδικο που ετοιμάζει στον υπάλληλο της ΕΠΟ, κ. Δημητρίου, κάτι που δεν έγινε σήμερα, πάντως, λόγω της απεργίας των δικαστηκών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Λόγω της απεργίας των δικαστικών επιμελητών και λόγω του ότι το συγκεκριμένο δικόγραφο η ΠΑΕ ΑΕΛ θα το κοινοποιήσει στον εισαγγελέα κ. Λακαφώση, ο οποίος χειρίζεται τη δικογραφία των πλαστών και παρανόμων αδειοδοτήσεων και των παρανόμων δελτίων που εξέδιδαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι της ΕΠΟ, διαπράττοντας το αδίκημα της απάτης εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου σύμφωνα με το νόμο 1608/52, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν κοινοποίησε σήμερα την εξώδικη διαμαρτυρία πρόσκληση και δήλωση προς τον υπάλληλο της ΕΠΟ Γιώργο Δημητρίου, ο οποίος παράνομα χτες και χωρίς κανένα λόγο εξέδωσε προσωπική ανακοίνωση για το θέμα της αδειοδοτήσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ, δημοσιοποιώντας μάλιστα απόρρητα στοιχεία από το φάκελο αδειοδότησής της, τα οποία περιβάλλονται από την αρχή της εμπιστευτικότητας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα