Εκτίει με ΑΕΚ, Ατρόμητο ο Τσαμπούρης

Νίκος Τσιώκος
Εκτίει με ΑΕΚ, Ατρόμητο ο Τσαμπούρης

bet365

Στα δύο εντός έδρας ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο την 28η και 29η, αντίστοιχα, αγωνιστική, θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών ο Σάββας Τσαμπούρης. Κανονικά ο Σπυρόπουλος, ατομικό ο Βαλιός, εκτός οι Ελλακόπουλος, Χιντασέλι.

Τις εφτά κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Σάββας Τσαμπούρης με αυτή που δέχτηκε στο ματς με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια. Έτσι, ο Νίκος Καραγεωργίου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του σε δύο από τα τέσσερα παιχνίδια, με τον τεχνικό της Καλλονής και τους συνεργάτες του να αποφασίζουν ότι θα είναι τα δύο εντός έδρας με ΑΕΚ, Ατρόμητο για την 28η και την 29η αγωνιστική, αντίστοιχα.

Πάντως, ο 29χρονος δεξιός μπακ υπολογίζεται για τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς στην προπόνηση της Τετάρτης (9/3). Το ίδιο έπραξε και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ενώ εκτός παρέμειναν οι Εμιλιάνο Ελλακόπουλος, Αλέξανδρος Χιντασέλι, με τον Στρατή Βαλιό να ακολουθεί ατομικό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης σε τέσσερα γκρουπ, αγωνιστικά τετράγωνα με τρεις ομάδες και οικογενειακό δίτερμα. Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου της Μυτιλήνης θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση την Πέμπτη (10/3) και θα ολοκληρωθεί με άλλη μία την Παρασκευή (11/3), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα