Σάββας: «Εδιωξαν τον Τούντορ επειδή είπε καλά λόγια για τον Ολυμπιακό!»

Σάββας: «Εδιωξαν τον Τούντορ επειδή είπε καλά λόγια για τον Ολυμπιακό!»

bet365

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης ήξερε από την Τρίτη για την απόλυση του Τούντορ, η οποία έγινε επειδή είπε καλά λόγια για τον Ολυμπιακό, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων»!

Αμέσως μετά τη λήξη του άτυπου Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας, ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε την απόλυση του Τούντορ, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι έγινε, επειδή είπε για τον Ολυμπιακό ότι είναι η καλύτερη ομάδα.

Μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην του έδωσε κανείς σημασία, αλλά δικαιώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης όταν έγινε γνωστό ότι ο Κροάτης φεύγει από τον Δικέφαλο του Βορρά. Συγκεκριμένα ο Θεοδωρίδης είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει ή όχι την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Είναι αχτύπητος. Αχτύπητος, το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ και έμαθα σήμερα ότι τον έδιωξαν. Αυτός δεν είπε για τον Φορτούνη;»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μετά το τέλος της συνεδρίασης με τον Σάββα Θεοδωρίδη και πάνω στη συνομιλία, η οποία ήταν σχετική με το ματς Κυπέλλου της Τούμπας, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ του το είπε!

Δείτε και στο 3.02 του βίντεο τη δήλωση του:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα