Κωνσταντίνου: «Προσέβαλαν τον Σαββίδη για την καταγωγή του»

Κωνσταντίνου: «Προσέβαλαν τον Σαββίδη για την καταγωγή του»

Κωνσταντίνου: «Προσέβαλαν τον Σαββίδη για την καταγωγή του»

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στην συνεδρίαση της Super League λέγοντας ότι προσέβαλαν τον Ιβάν Σαββίδη για την καταγωγή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena fm 89,4:

 "Δεν καταλάβαμε το λόγο γιατί κινήθηκε ο Παπαθανασάκης κατά του Θεοδωρίδη. Απλώς επειδή ίσως ο κύριος Παπαθανασάκης δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά αντέδρασε.

Για να ξαναγίνει το κύπελλο, τοποθετήθηκε ο κύριος Σπανός. Ο κύριος Μελισσανίδης είπε να ξαναγίνει το κύπελλο, αλλά είναι άνευ λόγου από τη στιγμή που ο Σαββίδης δεν ξανακατεβαίνει.

-Η τοποθέτηση του Σαββίδη ήταν καλή και αιχμηρή και σε άλλο ύφος σε αυτούς που τον προσέβαλαν για την καταγωγή του. Ήταν κύριος. Κόσμιος αλλά καυστικός πολύ.

-Πιστεύω πήγαν για να τον προκαλέσουν. Υπάρχει ένας σεβασμός από τον κύριο Σαββίδη στον Σάββα αλλά στον κύριο Γιαννίκο ήταν πολύ καυστικός. Το ίδιο και ο Μελισσανίδης.
-Στον κύριο Αλαφούζο προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας με τον πατέρα του. Ναι πρώτα είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού, αλλά μετά προέκυψε το θέμα με τον πατέρα του.

-Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί ο πρόεδρος που είναι υπόδικος ο κύριος Μποροβήλος να τρέξει αυτά τα θέματα.
Το βασικότερο είναι η ΕΠΟ με όλα αυτά, έχει καμία διάθεση να έρθει και να τοποθετηθεί. Οι άνθρωποι οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι. Η ΕΠΟ λέει ότι εμείς τον Οκτώβριο θα πάρουμε πάλι τις εκλογές.

-Αν θέλει η Πολιτεία να βοηθήσει πρέπει να σπάσουν αυγά.

-Ο κύριος Παπαθανασάκης δε ζήτησε συγγνώμη από κανέναν όσο ήμουν εκεί.

-Μεγαλύτερο ρόλο στα ντέρμπι παίζει η ψυχολογία και ποιος το θέλει περισσότερο. Η προετοιμασία ψυχολογικά. Είναι παιχνίδι γοήτρου αυτά. Εμείς πάμε στο Καραϊσκάκη για να νικήσουμε. Όπως έχουμε κάνει κι άλλες φορές μέσα εκεί.

-Δε φοβόμαστε τίποτα. Τα επεισόδια δε μας απασχολούν. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.

-Η Εθνική με τον Χατζηπαναγή έχασε ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή. Τότε είχαμε Κούδα, Τερζανίδης, Σαράφης, Δεληκάρης , Μαύρος. Είχαν έρθει για να δούνε τον Βάσια 23.000 κόσμου στη Λεωφόρο."

 

Best of internet