Βενγκέρ: «Αρκετά πια με τους οπαδούς»!

Βενγκέρ: «Αρκετά πια με τους οπαδούς»!

Κώστας Ζάλιαρης
Βενγκέρ: «Αρκετά πια με τους οπαδούς»!

bet365

Βλέποντας το πανό των οπαδών της Άρσεναλ που ζητούσαν την απομάκρυνσή του από τον πάγκο στο 4-0 επί της Χαλ (!) ο Αρσέν Βενγκέρ έδειξε... μπουχτισμένος από την κατάσταση την οποία αντιμετωπίζει πλέον κάθε σεζόν, σε αυτό το χρονικό σημείο...

Οι «κανονιέρηδες» πέρασαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με την άνετη επικράτηση επί των «τίγρεων» στον μεταξύ τους επαναληπτικό, όμως, έχουν πολύ δύσκολο – έως ακατόρθωτο – έργο απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχουν βρεθεί στο -8 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι οπαδοί της ομάδας βρίσκουν γι' ακόμα μια φορά πάτημα να εκφράσουν την απογοήτευσή τους και την σκέψη τους για μια νέα εποχή στον σύλλογο, δίχως τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο, προκειμένου να διαφοροποιηθεί η κατάσταση και να μη χάνονται όλα από τον Φεβρουάριο και μετά.

Στο «KC Stadium», το βράδυ της Τρίτης, ύψωσαν πανό που έγραφε: «Αρσέν, σ' ευχαριστούμε για τις στιγμές, αλλά ήρθε η ώρα ν' αποχαιρετιστούμε».

Ερωτηθείς για τις νέες αντιδράσεις του κόσμου, ο Αλσατός τόνισε:

«Δεν μ' ενδιαφέρει και δεν θέλω να το συζητήσω... Πάντοτε είναι η ίδια ιστορία κάθε χρονιά. Αρκετά πια μ' αυτό! Αν έχετε ερωτήσεις γι' αυτό το θέμα, ρωτήστε άλλους να σας πουν για εμένα. Με εκπλήσσει που συνεχώς κρίνουν τη σεζόν πριν καν τελειώσει...

Ξέρετε κάποιον άλλον που να έχει περισσότερα Κύπελλα από εμένα; Δεν τα έχουμε παρατήσει σε καμία από τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε και θα το δείτε αυτό τις επόμενες εβδομάδες. Η ομάδα έχει βρεθεί σε πολύ χειρότερη θέση από αυτή που έχουμε βρεθεί αυτή τη στιγμή... Δεν έχω να φοβάμαι απολύτως τίποτα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα