Δυσκολίες στην ελληνοποίηση του Βιγιαφάνες

Δυσκολίες στην ελληνοποίηση του Βιγιαφάνες

Gazzetta team
Δυσκολίες στην ελληνοποίηση του Βιγιαφάνες

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνες ετοιμάζει τον φάκελο για την ελληνοποίησή του, ωστόσο στα χαρτιά του υπάρχει ένα κενό, καθώς ο Αργεντινός δεν έχει ακόμα καταφέρει να βρει τα απαραίτητα έγγραφα που θα πιστοποιήσουν τις ελληνικές του ρίζες.

Ο Λούκας Βιγιαφάνες έχει εκφράσει από την περίοδο που βρισκόταν στον Παναιτωλικό την επιθυμία του να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, βασιζόμενος στην ελληνική καταγωγή του προπάππου του.

Με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό η επιθυμία αυτή έγινε ακόμα πιο έντονη, καθώς σε περίπτωση που αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο, αφενός δεν θα πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ των «πρασίνων», αφετέρου θα έχει και το δικαίωμα να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Τσέλσι - Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ετοιμάζει κανονικά τον φάκελο για την ελληνοποίησή του, σύμφωνα με τη «Live Sport», υπάρχει ένα κενό στα έγγραφα του, καθώς παρά τις συστηματικές προσπάθειες που έχει κάνει, δεν έχει ακόμα καταφέρει να βρει το απαραίτητο έγγραφο που να πιστοποιεί την ελληνική καταγωγή του προπάππου του.

Το μοναδικό επίσημο χαρτί που έχει στα χέρια του αφορά την αναχώρηση του προπάππου του, Δημήτρη Πετρινόλη, για το Μουένος Άιρες το 1898 από λιμάνι του Πειραιά, ωστόσο στα ληξιαρχεία και δημοτολόγια Πειραιά, Σύρου, Σάμου και αρκετών άλλων νησιών όπου έγινε αναζήτηση, δεν υπάρχει κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την γέννησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα