Το βάρος στην επιθετική τακτική από Ελευθερόπουλο

Το βάρος στην επιθετική τακτική από Ελευθερόπουλο

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πιστεύει ότι το πρόβλημα της Βέροιας είναι στην τελική πάσα και έριξε το βάρος στην επιθετική τακτική στη σημερινή προπόνηση. Ατομικό οι Μπατιόν, Λόπεζ, αποκατάσταση οι Βεργώνης, Κόλα, Νάστος.

Το βάρος στην επιθετική τακτική από Ελευθερόπουλο

Στη Βέροια τονίζουν ότι δεν έχουν το εύκολο γκολ, ώστε η ομάδα να έχει θέμα στο σκοράρισμα, γεγονός που την αφήνει με τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με μόλις 14 τέρματα. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εντόπισε το πρόβλημα στην τελική πάσα και γι' αυτό έριξε το βάρος στην επιθετική τακτική στη σημερινή προπόνηση.

Επίσης, το πρόγραμμα περιελάμβανε και τελειώματα φάσεων και δίτερμα στο μισό γήπεδο, με τους ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας του Βορρά» να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Ενόψει αυτού ο «Ελέ» δεν υπολογίζει στους Μπατιόν, Λόπεζ, Βεργώνη, Κόλα, Νάστο, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, με τους δύο πρώτους να ακολουθούν ατομικό και τους τρεις τελευταίους να συνεχίζουν την αποκατάστασή τους. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας για το ματς της Κυριακής (13/3) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (9/3).

Τέλος, όσον αφορά την άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών της Σούπερ Λίγκας, η Βέροια εκπροσωπήθηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη, που δεν έκανε κάποια δήλωση, αφού ο ρόλος των Ημαθιωτών ήταν κυρίως να ακούσουν τις προτάσεις των «μεγάλων» για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το πώς αυτό θα βελτιωθεί.

Best of internet