Μελισσανίδης: «Να φύγουν οι δούλοι και οι Φιλιππινέζες!»

Μελισσανίδης: «Να φύγουν οι δούλοι και οι Φιλιππινέζες!»

Μελισσανίδης: «Να φύγουν οι δούλοι και οι Φιλιππινέζες!»

Έξαλλος ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού! «Να φύγουν οι δούλοι και Φιλιππινέζες από εδώ μέσα», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά!  

Ανέβηκαν τα αίματα στη διάρκεια της άτυπης σύσκεψης των ιδιοκτητών της Σούπερ Λιγκ. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε διαφωνία με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, προκαλώντας την έκρηξη του Δημήτρη Μελισσανίδη προς του «ερυθρόλευκους» και συγκεκριμένα προς τον Θόδωρο Γιαννίκο. «Τι δουλειά έχουν εδώ μέσα οι δούλοι και οι Φιλιππινέζες; Να φύγουν από εδώ!», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, προκαλώντας με τη σειρά του έντονες αντιδράσεις στους «ερυθρόλευκους»!

Μάλιστα άμεσα ο κ. Καραπαπάς ακούγοντας τα λεγόμενα του Μελισσανίδη τόνισε πως «αυτά τα πράγματα είναι ντροπή να λέγονται», ενώ από την δική του πλευρά ο κ. Γιαννίκος τόνισε πως «εγώ έχω εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό σε διεθνή φόρουμ». 

Τη δεύτερη φορά που χρησιμοποίησε τη λέξη «Φιλιππινέζες» ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ήταν στην τοποθέτησή του προς τους «μικρούς»: «Μην κάνετε ότι δεν ξέρετε τίποτα και ότι δεν φταίτε για τίποτα. Ολα τα γνωρίζετε, εδώ έκαναν ό,τι ήθελαν. Ολα ήταν προκατασκευασμένα. οποιους ήθελαν ανέβαζαν, όποιους ήθελαν έριχναν. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει κάποια αρχή για να βρεθεί η ισοροπία. Μέχρι τώρα υπήρχαν τέσσερις ομάδες όλες κι όλες και 12 Φιλιππινέζες», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε: «Ποιος ήταν ο Σωμαρακάκης και έκανε ό,τι ήθελε;».

Best of internet