«Ναι, αλλά γιατί του σηκώσατε το τηλέφωνο;»

«Ναι, αλλά γιατί του σηκώσατε το τηλέφωνο;»

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναδεικνύει μέσα από το blog του στο Gazzetta.gr το μέγεθος της υποκρισίας.

Γενικά βλέπω ότι η «κοινή γνώμη» των media υποδέχθηκε θετικά την πρωτοβουλία του Στ. Κοντονή να επιχειρήσει να βάλει το ίδιο τραπέζι τους επικεφαλής των τεσσάρων μεγάλων ομάδων.

Άλλωστε, κάθε τέτοια πρωτοβουλία, όπως κι αυτή του προέδρου της Λίγκας Γ. Μποροβήλου, εφόσον φυσικά έχει νόημα κι ουσία και δεν γίνεται για τα μάτια του κόσμου, όχι απλά είναι ευπρόσδεκτη, αλλά απαραίτητη.

Όμως, για να καταλάβουμε το μέγεθος της υποκρισίας που υπάρχει, απλά ας θυμηθούμε τι είχε γίνει και τι είχε ακούει ο Υπουργός Αθλητιμού, επειδή είχε…σηκώσει το τηλέφωνο να μιλήσει με τον Β. Μαρινάκη στις στιγμές της κρίσης του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που δεν έγινε τελικά ποτέ. Γενεές δεκατέσσερις τον είχαν περάσει τον Κοντονή, πράσινοι, κίτρινοι, μαύροι και δεν ξέρω κι εγώ ποιοι άλλοι!

Επί εβδομάδες ολόκληρες, μήνες ήταν (!), κάθε φορά που τον έβγαζε ένας ραδιοφωνικός η, τηλεοπτικός σταθμός για συνέντευξη, άκουγες την ίδια ερώτηση: «Ναι, αλλά στο Μαρινάκη, που είναι τιμωρημένος με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, γιατί σηκώσατε το τηλέφωνο;»…

Λέω πουθενά ψέματα;

Τώρα λοιπόν, οι ίδιοι που είχαν «ξεπατώσει» τον Υπουργό, γιατί είχε μιλήσει τηλεφωνικά με το Μαρινάκη (τι…έγκλημα), προσέξτε για θέμα που είχε να κάνει με τη σωματική ακεραιότητα της αποστολής του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο, τον αποθεώνουν γιατί καλεί το Μαρινάκη να κάτσουν όλοι μαζί, με τον Υπουργό, στο ίδιο τραπέζι με τους τρεις άλλους επικεφαλής των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ! Κι είναι έτοιμοι και να κράξουν τον Μαρινάκη αν δεν πάει. Τον Μαρινάκη, για τον οποίο φωνάζουν ότι δεν μπορεί να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, βάσει δικαστικής (ανακριτής) απόφασης…

Έτσι, για να καταλαβαίνουμε τι γίνεται, ξαναλέω…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.