«Ναι, αλλά γιατί του σηκώσατε το τηλέφωνο;»

«Ναι, αλλά γιατί του σηκώσατε το τηλέφωνο;»

«Ναι, αλλά γιατί του σηκώσατε το τηλέφωνο;»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναδεικνύει μέσα από το blog του στο Gazzetta.gr το μέγεθος της υποκρισίας. 

Γενικά βλέπω ότι η «κοινή γνώμη» των media υποδέχθηκε θετικά την πρωτοβουλία του Στ. Κοντονή να επιχειρήσει να βάλει το ίδιο τραπέζι τους επικεφαλής των τεσσάρων μεγάλων ομάδων.

Άλλωστε, κάθε τέτοια πρωτοβουλία, όπως κι αυτή του προέδρου της Λίγκας Γ. Μποροβήλου,  εφόσον φυσικά έχει νόημα κι ουσία και δεν γίνεται για τα μάτια του κόσμου, όχι απλά είναι ευπρόσδεκτη, αλλά απαραίτητη.

Όμως, για να καταλάβουμε το μέγεθος της υποκρισίας που υπάρχει, απλά ας θυμηθούμε τι είχε γίνει και τι είχε ακούει ο Υπουργός Αθλητιμού, επειδή είχε…σηκώσει το τηλέφωνο να μιλήσει με τον Β. Μαρινάκη στις στιγμές της κρίσης του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που δεν έγινε τελικά ποτέ. Γενεές δεκατέσσερις τον είχαν περάσει τον Κοντονή, πράσινοι, κίτρινοι, μαύροι και δεν ξέρω κι εγώ ποιοι άλλοι!

Επί εβδομάδες ολόκληρες, μήνες ήταν (!), κάθε φορά που τον έβγαζε ένας ραδιοφωνικός η, τηλεοπτικός σταθμός για συνέντευξη, άκουγες την ίδια ερώτηση: «Ναι, αλλά στο Μαρινάκη, που είναι τιμωρημένος με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, γιατί σηκώσατε το τηλέφωνο;»…

Λέω πουθενά ψέματα;

Τώρα λοιπόν, οι ίδιοι που είχαν «ξεπατώσει» τον Υπουργό, γιατί είχε μιλήσει τηλεφωνικά με το Μαρινάκη (τι…έγκλημα), προσέξτε για θέμα που είχε να κάνει με τη σωματική ακεραιότητα της αποστολής του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο, τον αποθεώνουν γιατί καλεί το Μαρινάκη να κάτσουν όλοι μαζί, με τον Υπουργό, στο ίδιο τραπέζι με τους τρεις άλλους επικεφαλής των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ! Κι είναι έτοιμοι και να κράξουν τον Μαρινάκη αν δεν πάει. Τον Μαρινάκη, για τον οποίο φωνάζουν ότι δεν μπορεί να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, βάσει δικαστικής (ανακριτής) απόφασης…

Έτσι, για να καταλαβαίνουμε τι γίνεται, ξαναλέω…

Best of internet