ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει…

ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει…

ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει…

bet365

Ενημερωμένος για σχεδόν όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε να είναι ο Λούμπος Μίχελ στη συνάντηση με την συντονιστική επιτροπή των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Η παρουσία του 48χρονου Σλοβάκου στην προεδρία της ομάδας θα παίξει, όπως όλα δείχνουν, καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση και στο χτίσιμο της ομάδας τη νέα χρονιά. Υπάρχει πλάνο πάνω στο οποίο δουλεύει από την στιγμή που δεν προχώρησε η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Φρανκ Αρνεσεν.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει πάρει πάνω του τον σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει ενεργό ρόλο στα υπόλοιπα θέματα, που αφορούν το οργανωτικό κομμάτι και τη λειτουργία της ΠΑΕ. Κάτι το οποίο θεωρούν σημαντικό και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με τους οποίους συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Μίχελ έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες. Μπορεί η ομάδα να έχει μπροστά της αρκετά παιχνίδια, μπορεί ο ιδιοκτήτης της να έχει στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον του στο θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και των δομικών αλλαγών του, αλλά η δουλειά που έχει μπροστά του ο Σλοβάκος δεν μπορεί να περιμένει, ούτε να χαθεί και φέτος πολύτιμος χρόνος.

Βασικά δείχνει να ξέρει πως πρέπει να προχωρήσει το επόμενο διάστημα μέχρι το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Τότε, που λογικά, θα εμφανιστεί η δικιά του ομάδα, γιατί στην τωρινή δεν είχε την παραμικρή ανάμειξη, μαζί και οι δικές του επιλογές παικτών σε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Ο Λούμπος Μίχελ μπορεί να μην λέει πολλά, στους εκπρόσωπους των οργανωμένων ίσως να είπε και κάτι παραπάνω, αλλά δείχνει να έχει κερδίσει την εκτίμηση –προς το παρόν- όλων στην Τούμπα. Κι αυτός από τα αποτελέσματα θα κριθεί στο τέλος…

Πάντως, φαίνεται να τον εμπιστεύεται ο Ιβάν Σαββίδης, με τον οποίο έχει το πλεονέκτημα της απευθείας επικοινωνίας στα ρωσικά, μια εμπιστοσύνη που μέχρι στιγμής τη βγάζει και εντός των τειχών της Μικράς Ασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα