Το Δ.Σ. σε Λεβαδειακό και η πρόθεση Κομπότη

Το Δ.Σ. σε Λεβαδειακό και η πρόθεση Κομπότη

bet365

Στον Λεβαδειακό γίνεται αυτήν την ώρα Δ.Σ. για να αποφασιστεί για το ποιοι θα εκπροσωπήσουν την ομάδα στην συνάντηση της Τρίτης. Πρόθεση του Κομπότη είναι να δώσει το παρών.

Ως επί το πλείστον σε Δ.Σ. της Super League την ομάδα εκπροσωπούν οι δύο αντιπρόεδροι: οι Μίχας και Μπαλόκας. Ωστόσο επειδή πρόκειται για άτυπη συνάντηση ιδιοκτητών συλλόγων ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, δείχνει να έχει την πρόθεση να πάει.

Αυτήν την ώρα υπάρχει διοικητικό συμβούλιο σε εξέλιξη στην ομάδα της Λιβαδειάς. Εκεί θα κριθεί και το ποιοί θα είναι την Τρίτη στην Λίγκα και το τι στάση θα ακολουθήσει η ΠΑΕ. Όπως σας αναφέραμε και πριν πάντως ο Κομπότης έχει την διάθεση να βρεθεί στην Αστροναυτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα